Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Paketdesignen Av Tuggummi

ZEUS

Paketdesignen Av Tuggummi Paketdesign för tuggummi. Konceptet med denna design är "stimulerande känslighet". Mål för produkter är män i tjugoårsåldern, och den innovativa designen hjälper dem att hämta produkter direkt i butikerna. Huvudvisualer uttrycker spektakulär världsbild av naturfenomen som associerar till varje smak. THUNDER SPARK för en argut och elektrifierande smak, SNOW STORM för frysning och stark kylsmak, och RAIN SHOWER för smak av fuktig, saftig och vattnig känsla.

Fotokrom Kapellstruktur

Or2

Fotokrom Kapellstruktur Or2 är en takyta med en enda yta som reagerar på solljus. De polygonala segmenten på ytan reagerar på ultraviolett ljus och kartlägger solstrålarnas position och intensitet. I skuggan är segmenten av Or2 genomskinliga vita. Men när de träffas av solljus blir de färgade och översvämmar utrymmet nedan med olika ljustoner. Under dagen blir Or2 en skuggningsenhet som passivt kontrollerar utrymmet under den. På natten förvandlas Or2 till en enorm ljuskrona som sprider ljus som har samlats in av integrerade fotovoltaiska celler under dagen.

Mousserande Vinetikett Och Förpackning

Il Mosnel QdE 2012

Mousserande Vinetikett Och Förpackning Precis som Iseo-sjön plaskar på Franciacorta-stranden, så tappar det mousserande vinet sidorna på ett glas. Konceptet är en grafisk omarbetning av formen på sjön och uttrycker all kraft från en reservflaska som hälls i ett kristallglas. En elegant och livlig etikett, balanserad i grafik och färger, är en vågig lösning med transparent polypropylen och helt het folieguldtryck för att ge nya sensationer. Hällningen av vinet är understruket på lådan, där grafiken sveper runt förpackningen: enkelt och slagfullt sammansatt av två “slive et tiroir” -element.

Visuell Identitet

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Visuell Identitet Le Coffret är en charmig bed and breakfast i hjärtat av Valle d'Aosta. Projektet utformades i absolut respekt för den autentiska stilen: därför stenmurar, träbjälkar och antika möbler. En cirkel som symboliserar himlen över triangeln som representerar berget, där B & B ligger, från idén om uppstigningen av människan till himlen. Ett Onciale-teckensnitt som reviderats i en modern version för att komma ihåg det keltiska ursprunget i dalen balanserar rätt och stöder en stark och viktig symbol för att äntligen få en logotyp som är lätt att identifiera och lätt fångar ögat.

Albumomslagskonst

Haezer

Albumomslagskonst Haezer är känd för sitt solida basljud, episka pauser med välpolerade effekter. Det är den typ av ljud som kommer ut som bara rakt fram dansmusik, men vid närmare granskning eller lyssnande börjar du upptäcka flera lager av frekvenser inom den färdiga produkten. För det kreativa konceptet och utförandet var utmaningen att simulera ljudupplevelsen känd som Haezer. Konstverkstilen är inte alls den typiska dansmusikstilen, vilket gör Haezer till en egen genre.

Omslag Till Meny

Magnetic menu

Omslag Till Meny Några plastgenomskinliga folier kopplade till magneter som fungerar som det perfekta skyddet för olika typer av tryckt material. Lätt att använda. Lätt att tillverka och underhålla. Hållbar produkt som sparar tid, pengar, råvaror. Miljövänlig. Lätt anpassningsbar för olika ändamål. Idealisk användning på restauranger som täckning för menyer. När servitören ger dig bara en sida med fruktcocktails, och bara en sida med kakor till din vän, till exempel, är det nästan som personliga menyer som är gjorda just för dig.