Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Konjakglas

30s

Konjakglas Arbetet utformades för att dricka konjak. Det är fristående i en glasstudio. Detta gör varje glasstycke individuellt. Glas är lätt att ta tag i och ser intressant ut från alla håll. Formen på glaset reflekterar ljus från olika vinklar vilket ger extra glädje av att dricka. På grund av koppens plattade form kan du placera glaset på bordet när du vill vila på någon av sidorna. Namnet och idén på verket firar konstnärens åldrande. Designen återspeglar nyanserna av åldrande och åberopar traditionen att åldrande konjak förbättras i kvalitet.

Hudvårdspaket

Bionyalux

Hudvårdspaket Konceptet att återställa hud i nya hudvårdsprodukter sammanfaller med nollbördan av bagasseåtervinning, miljöskydd och ekologiskt koncept. Från produktfunktionerna i den 60-dagars begränsade lagringstiden för livsmedel i 30-dagars hudförbättringsbehandlingsprocessen väljs 30 och 60 som den visuella igenkänningssymbolen för produkten, och de tre användningsstegen, 1,2, 3 är integrerade i visionen.

Rispaket

Songhua River

Rispaket Songhua River Rice, är en avancerad risprodukt under SOURCEAGE Food Group. När den traditionella kinesiska festivalen - vårfestivalen närmar sig, designar de genom en vackert förpackad risprodukt som gåvor till kunderna till vårfestpresenterna, så den övergripande designen måste återspegla den festliga atmosfären på vårfestivalen, och belyser de traditionella kinesiska kulturella elementen och lyckosam god mening.

Skulpturinstallation

Superegg

Skulpturinstallation Superegg representerar den snabba mångfalden av kaffekapslar för engångsbruk, som symboliserar människans bekvämlighet och dess påverkan på miljön. Den strukturerade geometriska supereggformen, som dokumenterats av matematikern Gabriel Lame, framträder över marken, är prickade med slumpmässigt kasserade kaffekapslar ordnade i perfekta linjer. Visceral-upplevelsen engagerar tittaren från alla vinklar och avstånd. Över 3000 kapslar samlades in via en uppmaning på sociala medier och lokalsamhället. Superegg gör det möjligt för tittaren att granska avfall och uppmuntra till nya återvinningsvanor.

Gourmetmat Presentpaket

Saintly Flavours

Gourmetmat Presentpaket Saintly Flavors är en gourmetmatpresent som riktar sig till konsumenterna i avancerade butiker. Efter trenden där mat och matställning har blivit fashionabelt kommer inspiration till projektet från 2018: s Met Gala-modetema katolisismen. Jeremy Bonggu Kang försökte skapa en look som fångar högkvalitativa butikskonsumenter genom att använda den utsmyckade och traditionella etsningen av illustrationer för att representera den rika traditionen för konst och mat av hög kvalitet i katolska klostren.

Offentligt Konstutrymme

Dachuan Lane Art Installation

Offentligt Konstutrymme Dachuan-körfältet till Chengdu, West Bank of Jinjiang River, är en historisk gata som förbinder ruinerna av Chengdu East Gate City-muren. I projektet byggdes historien om Dachuan Lane i historien på det gamla sättet på den ursprungliga gatan, och historien om denna gata berättades av gatukonstinstallationen. Ingripandet av konstinstallationen är ett slags media för att fortsätta och överföra berättelser. Det reproducerar inte bara spåren från historiska gator och körfält som har rivits, utan ger också en slags temperatur i stadsminnet för de nya gatorna och banorna.