Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Barnklädaffär

PomPom

Barnklädaffär Uppfattningen av delarna och helheten bidrar till en geometri, lätt identifierbar och ger betoning på de produkter som ska säljas. Svårigheterna förstärktes i den kreativa handlingen av en stor balk som sprickade utrymmet, redan med små dimensioner. Alternativet att luta taket, med referensmått på butiksfönstret, strålen och baksidan av butiken, var början på dragningen till resten av programmet; cirkulation, utställning, servicebänk, byrå och förvaring. Neutral färg dominerar utrymmet, punkterat av starka färger som markerar och organiserar utrymmet.

Lyxigt Showroom

Scotts Tower

Lyxigt Showroom Scotts Tower är en förstklassig bostadsutveckling i hjärtat av Singapore, utformad för att möta efterfrågan på starkt anslutna, mycket funktionella bostäder i stadsområden av ett växande antal arbetare från hemmet och unga yrkesverksamma. För att manifestera den vision som arkitekten - Ben van Berkel från UNStudio - hade om en 'vertikal stad' med distinkta zoner som normalt skulle spruta horisontellt över ett stadsblock, föreslog vi att skapa "utrymmen i ett utrymme", där utrymmen kan förvandlas som krävs av olika situationer.

Hem Trädgård

Oasis

Hem Trädgård Trädgård som omger den historiska villan i centrum. Lång och smal tomt med höjdskillnader på 7m. Området delades in i 3 nivåer. Den lägsta trädgården kombinerar behållarens krav och den moderna trädgården. Andra nivån: Rekreationsträdgård med två lusthus - på taket i en underjordisk pool och garage. Tredje nivå: Woodland barnträdgård. Projektet syftade till att avleda uppmärksamheten från stadens brus och vända sig mot naturen. Det är därför trädgården har några intressanta vattenfunktioner som vattentrappa och vattenväggen.

Butik

Munige

Butik Från exteriör och interiör genom hela byggnaden är full av betongliknande material, kompletterat med svart, vitt och några träfärger, tillsammans skapar en cool ton. Trappor i rymdens centrala ledande roll, en mängd vinklade vikta former är precis som en kon som stöder hela andra våningen och går ihop med en utökad plattform i bottenvåningen. Utrymmet är som en helt del.

Restaurang Och Bar

Kopp

Restaurang Och Bar Restaurangens design måste vara attraktiv för kunderna. Interiören måste hålla sig fräsch och tilltalande med de framtida trenderna i design. Okonventionell användning av material är ett sätt att hålla kunderna involverade i inredningen. Kopp är en restaurang som designades med denna tanke. Kopp på lokalt Goan-språk betyder ett glas drink. Whirlpool som bildades genom omrörning av en drink i ett glas visualiserades som ett koncept vid utformningen av detta projekt. Den skildrar designfilosofin för upprepning av en modulgenererande mönster.

Bostadshus

DA AN H HOUSE

Bostadshus Det är ett anpassat boende baserat på användare. Inomhusets öppna utrymme ansluter vardagsrum, matsal och studieutrymme via frihetstrafikflöde, och det ger också grönt och ljus från balkongen. Den exklusiva porten för husdjur finns i varje familjemedlems rum. Platt och obehindrat trafikflöde beror på den dörrfria konstruktionen. Ovanstående design betoning ska utformas för att möta användarvanor, ergonomisk och kreativ kombination av idéer.