Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostadshus

SV Villa

Bostadshus SV Villa-förutsättningen är att bo i en stad med privilegierna för landskapet samt modern design. Webbplatsen, med enastående utsikt över staden Barcelona, Montjuic-berget och Medelhavet i bakgrunden, skapar ovanliga ljusförhållanden. Huset fokuserar på lokala material och traditionella produktionsmetoder samtidigt som de har en mycket hög estetiknivå. Det är ett hus som har känslighet och respekt för sin webbplats

Bostäder

The Square

Bostäder Designtanken var att studera arkitektoniska relationer mellan olika former som komponeras tillsammans för att skapa som rörliga enheter. Projektet består av 6 enheter var och en är 2 fraktbehållare fixerade över varandra och bildar en L-formmassa. Dessa L-formade enheter är fixerade i överlappande positioner vilket skapar tomrum och fast för att ge en känsla av rörelse och för att ge tillräckligt med dagsljus och bra ventilation miljö. Det huvudsakliga designmålet var att skapa ett litet hus för de som tillbringar natten på gatorna utan hem eller skydd.

Kinesisk Restaurang

Ben Ran

Kinesisk Restaurang Ben Ran är en konstnärligt harmonisk kinesisk restaurang som ligger på ett lyxhotell, Vangohh Eminent, Malaysia. Designern tillämpar den inåtvända och konkreta orientaliska stiltekniken för att skapa en riktig smak, kultur och själ i restaurangen. Det är en symbol för mental klarhet, överge det välmående och uppnå en naturlig och enkel återgång till det ursprungliga sinnet. Interiören är naturlig och osofistikerad. Genom att använda det gamla konceptet synkroniseras också med restaurangens namn Ben Ran, vilket betyder original och natur. Restaurangen cirka 4088 kvadratmeter.

Energisk Aktivering Av Gångbroar

Solar Skywalks

Energisk Aktivering Av Gångbroar Världens metropoler - som Peking - har ett stort antal gångbroar som korsar upptagen trafikledare. De är ofta oattraktiva och nedgraderar det totala urbana intrycket. Designers idé om att beklädda gångbroarna med estetiska, kraftgenererande PV-moduler och omvandla dem till attraktiva stadsplatser är inte bara hållbara utan skapar en skulpturell mångfald som blir ett blickfång i stadsbilden. E-bil eller E-cykel laddstationer under gångbroarna utnyttjar solenergin direkt på plats.

Frisörsalong

Vibrant

Frisörsalong Fånga essensen av botanisk bild skapades himmelträdgård genom hela gången, välkomnar genast gästerna att sola sig under, flytta åt sidan från publiken, välkomna dem från entrén. Genom att titta längre in i utrymmet sträcker sig den förträngda layouten uppåt med detaljerade gyllene touch-ups. Botaniska metaforer uttrycks fortfarande vibrerande i hela rummet och ersätter det livliga brus från gatorna, och här blir en hemlig trädgård.

Privat Bostad

City Point

Privat Bostad Designern sökte inspiration från urbana landskap. Landskap med hektiska stadsrum rymdes därmed ut till bostadsområdet, kännetecknade projektet av Metropolitan-tema. Mörka färger lyfts fram av ljus för att skapa fantastiska visuella effekter och atmosfär. Genom att anta mosaik, målningar och digitala tryck med höghus byggdes intrycket av en modern stad in i interiören. Konstruktören satsade mycket på fysisk planering, särskilt fokuserad på funktionalitet. Resultatet blev ett snyggt och lyxigt hem som var tillräckligt rymligt för att tjäna 7 personer.