Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fotografiska Serier

U15

Fotografiska Serier Konstnärernas projekt drar nytta av U15-byggnadens funktioner för att skapa en förening med naturliga element som finns i den kollektiva fantasin. Genom att utnyttja byggnadens struktur och delar av den, som dess färger och former, försöker de framkalla mer detaljerade platser som den kinesiska stenskogen, American Devil Tower, som generiska naturliga ikoner som vattenfall, floder och steniga sluttningar. För att ge en annan tolkning i varje bild utforskar konstnärerna byggnaden genom en minimalistisk inställning med olika vinklar och perspektiv.

Timepiece

Argo

Timepiece Argo av Gravithin är en tidstycke vars design är inspirerad av en sextant. Den har en graverad dubbel urtavla, tillgänglig i två nyanser, Deep Blue och Black Sea, för att hedra Argo-skeppets mytiska äventyr. Hjärtat slår tack vare en schweizisk Ronda 705 kvartsrörelse, medan safirglaset och det starka borsta stålet 316L säkerställer ännu mer motstånd. Det är också 5ATM vattentåligt. Klockan finns i tre olika väskfärger (guld, silver och svart), två färgskärmar (Deep Blue och Black Sea) och sex bandmodeller, i två olika material.

Inredning

Eataly

Inredning Eataly Toronto är skräddarsydd efter nyanserna i vår växande stad och är utformad för att förbättra och förstärka sociala utbyten via den universella katalysatorn för god italiensk mat. Det är bara passande att den traditionella och bestående ”passeggiata” är inspirationen bakom designen för Eataly Toronto. Denna tidlösa ritual ser att italienare varje kväll tar sig till huvudgatan och piazza, för att promenera och umgås och ibland stanna vid barer och butiker längs vägen. Denna serie av upplevelser kräver en ny, intim gatuskala i Bloor och Bay.

Saftiga Dedikerade Växa Låda

Bloom

Saftiga Dedikerade Växa Låda Bloom är en saftig dedikerad odlingslåda som fungerar som en snygg inredning. Det ger perfekta odlingsförhållanden för suckulenter. Produktens huvudsakliga mål är att fylla den önskan och vårda vem som bor i stadsområden med mindre grön miljöåtkomst. Det urbana livet har många utmaningar i det dagliga livet. Det får människor att ignorera sin natur. Bloom syftar till att vara bron mellan konsumenterna och deras naturliga önskemål. Produkten är inte automatiserad, den syftar till att hjälpa konsumenterna. Applikationsstödet gör det möjligt för användare att vidta åtgärder med sina växter som gör att de kan vårda.

Kapell

Coast Whale

Kapell Valens bioniska form blev språket i detta kapell. En val strandsatta vid Islands kust. En person kan komma in i kroppen genom en låg fiskstjärna och uppleva perspektivet av en val som tittar på havet där det är lättare för människor att reflektera över försummelsen av miljöförstöring. Stödstrukturen faller på stranden för att säkerställa minimal skada på den naturliga miljön. Naturliga och miljövänliga material gör detta projekt till en turistdestination som kräver miljöskydd.

Transformativt Däck

T Razr

Transformativt Däck Inom en snar framtid står utvecklingen av eltransportutvecklingen för dörren. Som bildelstillverkare tänker Maxxis hela tiden på hur den kan utforma ett genomförbart smart system som kan delta i denna trend och till och med hjälpa till att påskynda det. T Razr är ett smart däck utvecklat för behovet. Dess inbyggda sensorer upptäcker aktivt olika körförhållanden och ger aktiva signaler för att transformera däcket. De förstorade slitbanorna sträcker sig och ändrar kontaktområdet som svar på signalen och förbättrar därför dragkraftens prestanda.