Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kattbädd

Catzz

Kattbädd Vid utformningen av Catzz kattbädd hämtades inspiration från både kattens och ägarnas behov och behovet av att förena funktion, enkelhet och skönhet. Medan de observerade katter inspirerade deras unika geometriska egenskaper den rena och igenkännliga formen. Några karakteristiska beteendemönster (t.ex. öronrörelse) införlivades i kattens användarupplevelse. Med tanke på ägare var målet också att skapa en möbel som de kunde anpassa och stolt visa upp. Dessutom var det viktigt att säkerställa enkelt underhåll. Allt som den eleganta, geometriska designen och den modulära strukturen möjliggör.

Fritidsklubben

Central Yosemite

Fritidsklubben Återvänd till livets enkelhet, solen genom fönsterljuset och skuggkorsningen. För att bättre kunna återspegla den naturliga smaken i det totala utrymmet, använd fullt ut loggdesign, enkel och snygg, humanistisk komfort, stress konstnärlig rymdatmosfär. Orientalisk charmton, med en unik rumslig stämning. Detta är ett annat uttryck för det inre, det är naturligt, rent, variabelt.

Torrförpackning

SARISTI

Torrförpackning Designen är en cylindrisk behållare med livfulla färger. Innovativ och upplysande användning av färger och former skapar en harmonisk design som speglar SARISTIs örtinfusioner. Det som skiljer vår design är vår förmåga att ge en modern twist till torrt förpackning. Djuren som används i förpackningen representerar känslor och förhållanden som människor ofta upplever. Till exempel representerar Flamingofåglarna kärlek, Pandabjörnen representerar avkoppling.

Olivoljeförpackningar

Ionia

Olivoljeförpackningar Eftersom de gamla grekerna brukade måla och designa varje olivoljaamfora (behållare) separat bestämde de sig för att göra det idag! De återupplivade och tillämpade denna antika konst och tradition, i en modern modern produktion där var och en av de 2000 producerade flaskorna har olika mönster. Varje flaska är individuellt designad. Det är en enastående linjär design, inspirerad av antika grekiska mönster med en modern touch som firar ett vintageolivoljearv. Det är ingen ond cirkel; det är en rakt utvecklande kreativ linje. Varje produktionslinje skapar 2000 olika mönster.

Branding

1869 Principe Real

Branding 1869 Principe Real är ett Bed and Breakfast beläget på den trendigaste platsen i Lissabon - Principe Real. Madonna köpte precis ett hus i det här grannskapet. Detta B&B ligger i ett gammalt palats från 1869 och håller den gamla charmen blandad med modern inredning och ger det ett lyxigt utseende. Detta varumärke krävdes för att införliva dessa värden i sin logotyp och varumärkesapplikationer för att återspegla filosofin för detta unika boende. Det resulterar i en logotyp som blandar ett klassiskt teckensnitt, påminner om de gamla dörrenumren, med modern typografi och en detalj av en stiliserad sängikon i L of Real.

Bostad

Panorama Villa

Bostad Med undantag för strukturen i en typisk Mani-by är konceptet tänkt som en serie individuella stenfragment som kretsar kring atrium, entré och bostadsutrymmen. De grova volymerna i bostaden öppnar en dialog med sin naturliga omgivning, medan rytmen i deras öppningar antingen säkerställer integritet eller bjuder in i panoramautsikt över horisonten och bygger en direkt upplevelse av successiva och olika berättelser. Villan ligger i Navarino Residences, en samling lyxvillor för privat ägande i hjärtat av Navarino Dunes Resort.