Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bordslampa

Oplamp

Bordslampa Oplamp består av en keramisk kropp och en bas i massivt trä på vilken en ledd ljuskälla är placerad. Tack vare dess form, erhållen genom sammansmältning av tre kottar, kan Oplamps kropp vridas till tre distinkta positioner som skapar olika typer av ljus: hög bordslampa med omgivande ljus, låg bordslampa med omgivande ljus eller två omgivande ljus. Varje konfiguration av lampans koner gör att minst en av ljusstrålarna kan interagera naturligt med de omgivande arkitektoniska inställningarna. Oplamp är designad och helt handgjord i Italien.

Justerbar Bordslampa

Poise

Justerbar Bordslampa Det akrobatiska utseendet på Poise, en bordslampa designad av Robert Dabi från Unform.Studio växlar mellan statisk och dynamisk och en stor eller liten hållning. Beroende på andelen mellan den upplysta ringen och armen som håller den inträffar en korsande eller tangentlinje till cirkeln. När den placeras på en högre hylla kan ringen överhänga hyllan; eller genom att luta ringen kan den beröra en omgivande vägg. Avsikten med denna justerbarhet är att få ägaren kreativt engagerad och leka med ljuskällan i proportion till andra föremål som omger den.

Utställningsaffisch

Optics and Chromatics

Utställningsaffisch Titeln Optics and Chromatic hänvisar till debatten mellan Goethe och Newton om färgens natur. Denna debatt representeras av kollisionen mellan de två bokstavskompositionerna: en beräknas, geometrisk, med skarpa konturer, den andra förlitar sig på det impressionistiska spelet av färgglada skuggor. År 2014 fungerade denna design som omslag för Pantone Plus Series Artist Covers.

Ring

Gabo

Ring Gabo-ringen var utformad för att uppmuntra människor att återvända till den lekfulla sidan av livet som vanligtvis går förlorad när vuxen ålder kommer. Designern inspirerades av minnen från att ha sett sin son leka med sin färgglada magiska kub. Användaren kan spela med ringen genom att rotera de två oberoende modulerna. Genom att göra detta kan ädelstenfärguppsättningarna eller modulernas placering matchas eller överensstämmas. Förutom den lekfulla aspekten har användaren valet att bära en annan ring varje dag.

Underhållning

Free Estonian

Underhållning I detta unika konstverk använde Olga Raag estniska tidningar från det år då bilen ursprungligen tillverkades 1973. De gula tidningarna på Nationalbiblioteket fotograferades, städades, justerades och redigerades för att användas i projektet. Det slutliga resultatet trycktes på specialmaterial som använts på bilar, som varar i 12 år, och det tog 24 timmar att applicera. Free Estonian är en bil som väcker uppmärksamhet och omger människor med positiv energi och nostalgiska barndomskänslor. Det bjuder på nyfikenhet och engagemang från alla.

Hästkomplex

Emerald

Hästkomplex Holistiska arkitektoniska och rumsliga projektbild förenar alla sex byggnader avslöjar funktionell identitet för varje. Utökade fasader av arenor och stall riktade till administrativ sammansatt kärna. Sexsidig byggnad som kristallnät vilar i träram som i halsband. Väggtrianglar dekorerade med spridning av glas som smaragddetaljer. Böjd vit konstruktion belyser huvudentrén. Fasadernas rutnät är också en del av inre rymden, där miljön uppfattas genom transparent nät. Interiörer fortsätter temat av träkonstruktioner, med hjälp av elementskala till mer proportionell mänsklig skala.