Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hus

Dezanove

Hus Arkitektens inspiration kom från ”bateasen” återvunna eukalyptuskog. Dessa är plattformarna för musslingstillverkning i mynningen och som utgör den mycket viktiga lokala industrin i "Ria da Arousa", Spanien. Eukalyptusträ används i dessa plattformar, och det finns förlängningar av detta träd i regionen. Träets ålder är inte dold, och de olika yttre och inre ytorna av träet används för att skapa olika sensationer. Huset försöker låna omgivningens tradition och avslöja dem genom historien som berättas i designen och detaljeringen.

Restaurang

Xin Ming Yuen

Restaurang Ingången är en parad med kontrasterande material, strukturer och färger. Mottagningsområdet är ett utrymme med lugn komfort. Lyckliga mönster stöter på lekfulla dekorationer. Bakom är ett dynamiskt stapelområde i ett vilande sammanhang. Den traditionella kinesiska karaktären Hui-mönster ledljus tillför en känsla av futurism. Att gå igenom en delikat utsmyckad takkloster är matplatsen. Dekorerad med blommor, carb fiskbilder, präglade målat glas skärmar och de antika herbalisten Bai Zi skåp, det är en visuell resa genom tid och kulturella reliker på mode.

Detaljhandelsutrymme

Portugal Vineyards

Detaljhandelsutrymme Portugal Vineyards-konceptbutiken är den första fysiska butiken för onlinespecialisten. Beläget intill företagets huvudkontor, vänd mot gatan och upptar 90m2, består butiken av en öppen plan utan skiljeväggar. Interiören är ett bländande vitt och minimalt utrymme med cirkulär cirkulation - en vit duk för det portugisiska vinet att lysa och visas. Hyllorna är snidade ut ur väggarna med hänvisning till vinterrasserna på en 360-graders uppslukande detaljhandelsupplevelse utan disk.

Konst

Metamorphosis

Konst Webbplatsen ligger i Keihin Industrial region i utkanten av Tokyo. Rök som böljer konsekvent från skorstenar från tunga industrifabriker kan avbilda en negativ bild som föroreningar och materialism. Men fotografierna har fokuserat på de olika aspekterna av fabrikerna som visar sin funktionella skönhet. Under dagen skapar rör och strukturer geometriska mönster med linjer och strukturer och skala på väderbitna anläggningar skapar en luft av värdighet. På natten byter anläggningarna till en mystisk kosmisk fästning som sci-fi-filmer på 80-talet.

Social Och Fritid

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Social Och Fritid De horisontella och vertikala linjerna korsar varandra för att bilda ett rutnät. Varje rutnät är en kommunikationsplattform, som också är källan till whiskybar designkoncept. När det gäller energibesparing och miljöskydd använde designern LED-energisparlampor i hela baren. För att bibehålla luftkvaliteten i baren antar designen fönster från norr till söder, vilket kan säkerställa passering av naturlig luft.

Utställningshallen

City Heart

Utställningshallen Från stadens arkitektur till index för att förstå och väga balansen i design kondenseras stadens uttryck i tre hörnutrymmen, genom stadsbyggande och utveckling för att främja företag, staden och människors perspektiv på förändring av staden och urbana egenskaper och urbana klimatvikning i utbyte för att uttrycka designerns förståelse för en stad, se stadens förflutna mer för att se hans framtid.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.