Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ljuskrona

Bridal Veil

Ljuskrona Denna konst - konst föremål med lampor tänd. Rymligt rum med tak av komplex profil, som cumulusmoln. Ljuskronan passar i ett utrymme, som smidigt flyter från ytterväggen till taket. Kristall- och vita emaljblad i samband med elastisk böjning av tunna rör skapar bilden av ett flygande slöja över hela världen. Överflödet av ljusa och gyllene glödande flygande fåglar skapar en känsla av rymlighet och glädje.

Kökstillbehör

KITCHEN TRAIN

Kökstillbehör Att använda olika stilar av kökinstrument skapar en orolig matlagningsmiljö utöver visuell irritation. Jag försökte göra en enhetlig uppsättning av dessa populära kökstillbehör som vanligtvis används i alla hus. Denna design var rent inspirerad av kreativitet. "United form" och ett "Trevligt utseende" är två av dess egenskaper. Dessutom kommer det att välkomnas av marknaden på grund av dess innovativa utseende. Detta kommer att vara en möjlighet för tillverkaren och kunden att 6 redskap köps i ett paket.

Automatiserad Immigrationsterminal

CVision MBAS 2

Automatiserad Immigrationsterminal MBAS 2 designades för att trotsa säkerhetsprodukternas natur och minimera hot och rädsla för både tekniska och psykologiska aspekter. Dess design omfortolkar bekanta hemdatorelement för att ge en användarvänlig look för landsbygdsmedborgare runt Thailands gräns. Röst och bild på skärmen guide första gången användare steg för steg genom processen. Den dubbla färgtonen på fingeravtryckssidan indikerar tydligt skanningszoner. MBAS 2 är en unik produkt som syftar till att förändra vårt gränsöverskridande sätt, vilket möjliggör flera språk och en vänlig, icke-diskriminerande användarupplevelse.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: I showroom finns träningskor och sportutrustning, som tillverkades med injektionsteknologi. Platsen ser ut som tillverkad med pressning av formsprutning. I tillverkningsmetoden på platsen, möbler som om de samlats med tillverkade i formsprutning för att generera helheten. Grova syspår som i taket mjukar all teknologisk synlighet.

Stol

SERENAD

Stol Jag respekterar alla slags stolar. Enligt min mening är stolen en av de viktigaste och mest klassiska och speciella sakerna inom interiördesign. Idén med Serenad-stol kommer från en svan på vattnet som vände och satte ansiktet mellan vingarna. Kanske är den glänsande och snygga ytan i Serenad-stol med annorlunda och speciell design den gjord endast för mycket speciella och unika platser.

Fåtölj

The Monroe Chair

Fåtölj Slående elegans, enkelhet i idé, bekväm, designad med hållbarhet i åtanke. Monroe-stolen är ett försök att drastiskt förenkla tillverkningsprocessen för att få fram en fåtölj. Den utnyttjar potentialen hos CNC-teknik för att upprepade gånger klippa ut ett platt element från MDF, dessa element sprids sedan runt en central axel för att forma en komplex krökt fåtölj. Bakbenet förändras gradvis i ryggstödet och armstödet i frambenet, vilket skapar en distinkt estetik som helt definieras av tillverkningsprocessens enkelhet.