Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Modern Dress Loafer

Le Maestro

Modern Dress Loafer Le Maestro revolutionerar klädskon genom att integrera en Direct Metal Laser Sintered (DMLS) titanium 'matrishäl'. "Matrix-hälen" minskar hälens sektions visuella massa och visar klädskonets strukturella integritet. För att komplettera den eleganta vampen används högkornigt läder för den övre distinkta asymmetriska designen. Integrationen av hälavsnittet i den övre består nu av en elegant och förfinad silhuett.

Research Branding

Pain and Suffering

Research Branding Denna design undersöker lidande i olika lager: filosofiska, sociala, medicinska och vetenskapliga. Ur min personliga synvinkel att lidande och smärta kommer i många ansikten och former, filosofiska och vetenskapliga, valde jag humaniseringen av lidande och smärta som min grund. Jag studerade analogierna mellan symbiotiska i naturen och symbiotiska i mänskliga relationer och från denna forskning skapade jag karaktärer som visuellt representerar de symbiotiska förhållandena mellan lidande och den drabbade och mellan smärta och den som har smärta. Denna design är ett experiment och tittaren är ämnet.

Digital Konst

Surface

Digital Konst Styckets eteriska natur ger upphov till något konkret. Idén kommer från användningen av vatten som ett element för att förmedla begreppet ytbeläggning och att vara en yta. Konstruktören har en fascination för att skapa våra identiteter och den roll som runt omkring oss har i den processen. För honom "ytar vi" oss när vi visar något av oss själva.

Tekanna Och Tekoppar

EVA tea set

Tekanna Och Tekoppar Denna förföriskt eleganta tekanna med matchande koppar har en oklanderlig hälla och är ett nöje att ta del av. Den ovanliga formen på denna tekanna med pipen som blandas och växer från kroppen ger sig särskilt bra till en god häll. Kopparna är mångsidiga och taktila för att häcka i händerna på olika sätt, eftersom varje person har sin egen inställning till att hålla en kopp. Finns i glansigt vitt med en silverpläterad ring eller svart matt porslin med glansigt vitt lock och vita kantade koppar. Rostfritt stålfilter inbyggt. DIMENSIONER: tekanna: 12,5 x 19,5 x 13,5 koppar: 9 x 12 x 7,5 cm.

Klocka

Zeitgeist

Klocka Klockan återspeglas zeitgeist, som är förknippad med smarta, tekniska och hållbara material. Produktens högteknologiska yta representeras av en semi torus kolkropp och tidsdisplay (ljushål). Kol ersätter metalldel, som en relik från det förflutna och betonar funktionsdelen av klockan. Frånvaron av central del visar att innovativ LED-indikering ersätter klassisk klockmekanism. Mjukt bakgrundsbelysning kan justeras under deras ägares favoritfärg och en ljussensor övervakar belysningens styrka.

Robotfordon

Servvan

Robotfordon Det är ett servicefordon för resursbaserad ekonomi som bildar ett nätverk med andra fordon. Ett enda system gör det möjligt att kommunicera med varandra, vilket ökar effektiviteten i persontransporter, liksom en ökning av effektiviteten på grund av rörelsen i vägtåget (minskning av FX-faktor, avståndet mellan fordon). Bilen har obemannad kontroll. Fordonet är symmetriskt: billigt att producera. Den har fyra svängbara motorhjul och möjligheten att vända rörelse: manöver med stora dimensioner. Ombordstigning gentemot förbättrar passagerarnas kommunikation.