Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Halsband

Extravaganza

Halsband En elegant collier inspirerad av ruffs, antika halsdekorationer som du kan se på många vackra målningar från XVI och XVII-talet. Karakteriseras av en modern och modern design som förenklar den typiska ruffs-stilen och försöker göra den modern och modern. En sofistikerad effekt som ger bäraren elegans, med svarta eller vita färger möjliggör ett flertal kombinationer med en modern och ren design. Ett halsband i ett stycke, flexibelt och lätt. Ett icke-dyrbart material men med en imponerande design med högt mode som gör denna collier inte bara till en juvel utan till en ny kroppsprydnad.

Program För Designhändelser

Russian Design Pavilion

Program För Designhändelser utställningar, designtävlingar, verkstäder, utbildningsprojektkonsulting och publiceringsprojekt i syfte att marknadsföra ryska designers och varumärken utomlands. Våra aktiviteter stimulerar ryska talande designers att göra sina kunskaper och färdigheter perfekt genom internationella projekt och hjälper dem att förstå deras roll i designmiljön, hur man kan marknadsföra och göra sina produkter konkurrenskraftiga och skapa riktiga innovationer.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Detta är en produkt som fungerar som funktion och skönhet samtidigt, kryddad med en antydan till kultur och rötter. "Positiv och negativ" paravant fungerar som en justerbar och mobil barriär för integritet som inte sticker ut eller stör ett utrymme. Det islamiska motivet ger en spetsliknande effekt som subtraheras och vice versen från Corian / Hartsmaterialet. I likhet med yin yang finns det alltid lite bra i det dåliga och alltid lite dåligt i det goda. När solen går ner på "Positivt och negativt" är det verkligen dess lysande ögonblick och de geometriska skuggorna målar rummet.

Cocktailbar

Gamsei

Cocktailbar När Gamsei öppnades 2013 introducerades hyperlokalismen till ett praktikområde som fram till dess huvudsakligen var begränsat till matscenen. På Gamsei är ingredienser för cocktails antingen vilda foder eller odlas av lokala artesiska jordbrukare. Barinredningen är en tydlig fortsättning av denna filosofi. Precis som cocktailsna anskaffade Buero Wagner allt material lokalt och arbetade i nära samarbete med lokala tillverkare för att producera kundanpassade lösningar. Gamsei är ett helt integrerat koncept som gör händelsen att dricka en cocktail till en ny upplevelse.

Skaldjurförpackningar

PURE

Skaldjurförpackningar Konceptet med denna nya produktrange är "Free from". För att uttrycka det enkelt skapade vi en ovanligt avslappnad design. Vanligtvis för konserverad skaldjur är mörka och röriga förpackningar, vår design är "fri från" någon optisk ballast. Å andra sidan är sortimentet också för allergi och livsmedelskänsliga personer. Så det verkar nästan medvetet något slags medicinskt. Försäljningen startade i januari 2013 och är extremt framgångsrik. Återkopplingen från detaljhandeln är: Vi har väntat mycket länge på ett snyggt och väl tänkt koncept. Kunden kommer att älska det.