Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Soffbord

Sankao

Soffbord Sankao soffbord, "tre ansikten" på japanska, är en elegant möbel menad att bli en viktig karaktär i alla moderna vardagsrumsutrymmen. Sankao bygger på ett evolutionärt koncept, som växer och utvecklas som en levande varelse. Materialvalet kunde bara vara massivt trä från hållbara plantager. Sankao soffbord kombinerar på samma sätt högsta tillverkningsteknologi med traditionellt hantverk, vilket gör varje del unik. Sankao finns i olika massiva träslag såsom Iroko, ek eller ask.

Tws Hörlurar

PaMu Nano

Tws Hörlurar PaMu Nano utvecklar "osynliga i örat" öronsnäckor skräddarsydda för unga användare och lämpliga för fler scenarier. Designen är baserad på mer än 5 000 användares örondataoptimering och säkerställer slutligen att de flesta öron är bekväma när de bär dem, även när de ligger på sidan. Ytan på laddningsfodralet använder en speciell elastisk duk för att dölja indikatorlampan genom den integrerade förpackningstekniken. Magnetisk sugning underlättar driften. BT5.0 förenklar driften samtidigt som den upprätthåller en snabb och stabil anslutning, och aptX codec säkerställer högre ljudkvalitet. IPX6 Vattentålig.

Tws Hörlurar

PaMu Quiet ANC

Tws Hörlurar PaMu Quiet ANC är en uppsättning aktiva brusreducerande äkta trådlösa hörlurar som effektivt kan lösa befintliga brusproblem. Drivs av dubbla Qualcomm flaggskeppsbluetooth och digitalt oberoende aktiv brusreduceringskrets, kan den totala dämpningen av PaMu Quiet ANC nå 40dB, vilket effektivt kan minska skadorna som orsakas av ljud. Användare kan växla mellan pass-through-funktion och aktiv brusreducering enligt olika scenarier, vare sig det är i det dagliga livet eller affärstillfällen.

Belysningsenhet

Khepri

Belysningsenhet Khepri är en golvlampa och även en pendel som är designad utifrån forntida egyptier Khepri, skarabéguden för morgonsolens uppgång och återfödelse. Tryck bara på Khepri så tänds ljuset. Från mörkret till ljuset, som forntida egyptier alltid trodde. Utvecklad från utvecklingen av den egyptiska scarab-formen, är Khepri utrustad med en dimbar LED som regleras av en touchsensor-omkopplare som ger tre inställningar justerbar ljusstyrka med en beröring.

Identitet, Varumärke

Merlon Pub

Identitet, Varumärke Projektet av Merlon Pub representerar en hel varumärkes- och identitetsdesign av en ny cateringanläggning i Tvrda i Osijek, den gamla barockstaden, byggd på 1700-talet som en del av ett stort system av strategiskt befästa städer. I försvarsarkitekturen betyder namnet Merlon solida, upprättstående stängsel utformade för att skydda observatörerna och militären på toppen av fortet.

Förpackning

Oink

Förpackning För att säkerställa kundens synlighet på marknaden valdes ett lekfullt utseende och känsla. Detta tillvägagångssätt symboliserar alla märkeskvaliteter, original, utsökt, traditionellt och lokalt. Huvudmålet med att använda nya produktförpackningar var att presentera kunderna historien bakom att föda upp svarta grisar och producera traditionella köttdelikatesser av högsta kvalitet. En uppsättning illustrationer skapades i linosnittsteknik som visar hantverk. Illustrationerna i sig presenterar autenticitet och uppmanar kunden att tänka på Oinks produkter, deras smak och konsistens.