Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Varumärke

Peace and Presence Wellbeing

Varumärke Peace and Presence Well-being är ett Storbritannien baserat, holistiskt terapiföretag som tillhandahåller tjänster som zonterapi, holistisk massage och reiki för att föryngra kroppen, sinnet och själen. Det visuella språket för varumärket P&PW grundar sig på denna önskan att åberopa ett fridfullt, lugnande och avkopplande tillstånd inspirerat av nostalgiska barndomsminnen av naturen, specifikt från floran och faunan som finns i flodstränder och skogslandskap. Färgpaletten hämtar inspiration från georgiska vattendrag i både deras ursprungliga och oxiderade tillstånd, vilket återigen utnyttjar nostalgi från svunna tider.

Bok

The Big Book of Bullshit

Bok The Big Book of Bullshit-publikationen är en grafisk utforskning av sanning, tillit och lögner och är uppdelad i 3 visuellt placerade kapitel. Sanningen: En illustrerad uppsats om bedrägeriernas psykologi. The Trust: a visual study on the concept trust och The Lies: An illustrated gallery of bullshit, allt härlett från anonyma bekännelser om bedrägeri. Bokens visuella layout hämtar inspiration från Jan Tschicholds "Van de Graaf-kanon", som används i bokdesign för att dela upp en sida i tilltalande proportioner.

Leksak

Werkelkueche

Leksak Werkelkueche är en könsöppen aktivitetsarbetsstation som gör det möjligt för barn att fördjupa sig i fria lekvärldar. Den kombinerar de formella och estetiska egenskaperna hos barnkök och arbetsbänkar. Därför erbjuder Werkelkueche olika möjligheter att spela. Den böjda bänkskivan i plywood kan användas som diskho, verkstad eller skidbacke. Sidofacken kan ge förvarings- och gömutrymme eller baka krispiga frallor. Med hjälp av de färgglada och utbytbara verktygen kan barn förverkliga sina idéer och imitera de vuxnas värld på ett lekfullt sätt.

Belysningsartiklar

Collection Crypto

Belysningsartiklar Crypto är en modulär belysningskollektion eftersom den kan expandera vertikalt såväl som horisontellt, beroende på hur de enskilda glaselementen som utgör varje struktur är fördelade. Idén som inspirerade designen härstammar från naturen, och påminner i synnerhet om isstalaktiter. Det speciella med Crypto-föremål står i deras livfulla blåsta glas som gör att ljuset sprids åt många håll på ett mycket mjukt sätt. Tillverkningen sker genom en helt handgjord process och det är slutanvändaren som bestämmer hur den slutliga installationen ska vara sammansatt, varje gång på olika sätt.

Konstfotografi

Talking Peppers

Konstfotografi Nus Nous-fotografier verkar representera mänskliga kroppar eller delar av dem, i verkligheten är det betraktaren som vill se dem. När vi observerar något, även en situation, observerar vi det känslomässigt och av denna anledning låter vi oss ofta luras. I Nus Nous-bilderna är det uppenbart hur elementet av ambivalens förvandlas till en subtil bearbetning av sinnet som tar oss bort från verkligheten för att leda oss in i en imaginär labyrint som består av förslag.

Mineralvatten På Glasflaska

Cedea

Mineralvatten På Glasflaska Cedea-vattendesignen är inspirerad av Ladin Dolomiterna och legenderna om det naturliga ljusfenomenet Enrosadira. Orsakad av sin unika mineral lyser Dolomiterna upp i en rödaktig, brinnande nyans vid soluppgång och solnedgång, vilket ger landskapet en magisk atmosfär. Genom att "likna den legendariska magiska rosornas trädgård" vill Cedea-förpackningen fånga just detta ögonblick. Resultatet är en glasflaska som får vattnet att blända och blossa till överraskande effekt. Färgerna på flaskan är tänkta att likna Dolomiternas speciella glöd som badar i mineralens rosaröda och himlens blå.