Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Förpackning

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Förpackning KRYSTAL-vattnet kännetecknar essensen av lyx och wellness i en flaska. KRYSTAL-vattnet har ett alkaliskt pH-värde mellan 8 och 8,8 och en unik mineralkomposition, i en ikonisk kvadratisk genomskinlig prisflaska som liknar en glittrande kristall och inte äventyrar kvalitet och renhet. Varumärkeslogotypen KRYSTAL presenteras subtilt på flaskan, vilket accentuerar en extra touch av lyxupplevelsen. Förutom den visuella påverkan av flaskan, är de fyrkantiga PET- och glasflaskorna återvinningsbara, vilket optimerar förpackningsutrymmet och materialen och sänker därmed det totala kolavtrycket.

Hi-Fi Skivspelare

Calliope

Hi-Fi Skivspelare Det ultimata målet med ett Hi-Fi-vändbord är att återskapa det renaste och okontaminerade av ljud; denna essens av ljud är både terminalen och konceptet för denna design. Denna försköna tillverkade produkt är en skulptur av ljud som återger ljud. Som en skivspelare är den en av de bästa Hi-Fi-skivspelarna som finns tillgängliga och denna enastående prestanda indikeras och förstärks av dess unika form och designaspekter. gå med i form och funktion i en spirituell förening för att förkroppsliga Calliope-skivspelaren.

Örhängen Och Ring

Vivit Collection

Örhängen Och Ring Inspirerat av former som finns i naturen skapar Vivit Collection en intressant och nyfiken uppfattning av de långsträckta formerna och virvlande linjerna. Vivitstycken består av böjda 18 gult guldark med svart rodiumplätering på yttersidan. De bladformade örhängena omger öronklänningarna så att dess naturliga rörelser skapar en intressant dans mellan det svarta och guldet - gömmer sig och avslöjar det gula guldet under. Formernas sinuositet och de ergonomiska attributen i denna samling presenterar ett fascinerande spel av ljus, skuggor, bländning och reflektioner.

Tvättställ

Vortex

Tvättställ Målet med virvelkonstruktionen är att hitta en ny form för att påverka vattenflödet i handfat för att öka deras effektivitet, bidra till deras användarupplevelse och förbättra deras estetiska och semiotiska egenskaper. Resultatet är en metafor, härledd från en idealiserad virvelform som indikerar avlopp och vattenflöde som visuellt indikerar hela objektet som en fungerande tvättställ. Denna form i kombination med kranen leder vattnet in till en spiralväg som gör att samma mängd vatten täcker mer mark vilket resulterar i minskad vattenförbrukning för rengöring.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Riskfylld butik designades och skapades av smallna, en designstudio och vintagegalleri grundat av Piotr Płoski. Uppgiften innebar många utmaningar, eftersom butiken ligger på andra våningen i ett hyreshus, saknar ett skyltfönster och har en yta på bara 80 kvm. Här kom idén att fördubbla området genom att utnyttja både utrymmet i taket och golvutrymmet. En gästvänlig, hemtrevlig atmosfär uppnås, även om möblerna faktiskt hängs upp och ner på taket. Riskfylld butik är utformad mot alla regler (den trotsar till och med allvar). Det återspeglar helt märkets anda.

Örhängen Och Ring

Mouvant Collection

Örhängen Och Ring Mouvant Collection inspirerades av vissa aspekter av futurismen, till exempel idéerna om dynamik och materialisering av det immateriella presenterat av den italienska konstnären Umberto Boccioni. Örhängen och ringen från Mouvant Collection har flera guldfragment i olika storlekar, svetsade på ett sådant sätt att man uppnår en illusion av rörelse och skapar många olika former, beroende på vinkeln som det visualiseras.