Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Inomhusbelysning

Jordan Apotheke

Inomhusbelysning De funktionella armaturerna, som stöder apotekinredningens uttrycksfulla arkitektur, är diskreta i sitt utseende, och uppmärksammar deras ljuseffekt istället för deras armaturdesign. Armaturerna för grundbelysning är antingen integrerade i pendelarmaturer som följer formen på möblerna eller är monterade vid sidorna på det upphängda taket och håller det så fritt från downlights som möjligt. Således kan användarna fokusera på banan med ljus som leder genom apoteket, bestående av RGB-LED-bakgrundsbelysta brickor som matchar färgen på samma dynamiskt bakgrundsbelysta räknare

Det Är En Vägg Hängd Wc Pan

SEREL Purity

Det Är En Vägg Hängd Wc Pan Medan Purity toalettskål kommer in i dominansen av mjuka övergångar, lämnar den också enkla och minimala vindar i miljön. Det påverkar inte bara användaren med sin estetik utan möter också renlighet och oskuld och respekterar naturen. Det allmänna tillvägagångssättet i sätesskyddsuppsättningen av lätt demonterbara, låsmekanismen toalettsitsuppsättningar är funktionsknappar som ska sättas in i den inre delen av täcksetet. Knappar som kontaktas av användaren placeras på de områden som är svårast att bli smutsiga, så detta ger en ytterligare fördel med avseende på hygien.

Badrumsuppsättning

FRACTURE

Badrumsuppsättning Unik stil av keramiska sanitetsartiklar, anmärkningsvärd design av brottglaslinjer Kommentar Dekonstruktivism ... Fraktur Sönderdelning av integriteten hos konstruktionens komponenter, spelen på ytor, för att göra geometriska designelement som exteriör av produkter och flytta den dekonstruktivistiska stilen baserad på som ett exempel på Fracture Bien mötte en av de mest anmärkningsvärda serierna.

Middagskåpet

Baan

Middagskåpet "baan" är en typ av skåp som har utformats specifikt för middagens användning. Det är unikt utseende och styrka är berättelse som är relaterad till funktion. Det finns flera kännetecken för skåpssystem. De olika funktionerna och funktionerna i skåpet som är separerade med berättelse som bestickinsatsen och lådan med vävnader representeras av öppen spis och skorsten. Dessutom representeras vinglas av ljuskrona och diskställ symboliseras av trappan. Det finns fyra huvudkomponenter i huset där narrativa idéer.

Glasögon

Mykita Mylon, Basky

Glasögon MYKITA MYLON-kollektionen är tillverkad i ett lättviktigt polyamidmaterial med enastående individuell justerbarhet. Detta speciella material skapas lager för lager tack vare Selective Laser Sintering-tekniken (SLS). Genom att tolka om den traditionella runda och ovala runda panto-formen som var trendig på 1930-talet, lägger BASKY-modellen till ett nytt ansikte till denna spektakollektion som ursprungligen var designad för sport.

Bok

Brazilian Cliches

Bok "Brazilian Clichés" komponerades med bilder från en gammal katalog över brasilianska boktrycksklichéer. Men orsaken till dess titel beror inte bara på de klichéer som används för sammansättningen av dess illustrationer. Vid varje sidas tur stöter vi på andra typer av brasilianska klichéer: historiska, som portugisernas ankomst, katekiseringen av infödda indier, kaffe och guldekonomiska cykler ... det innehåller även moderna brasilianska klichéer, fulla av trafikstockningar, skulder, stängda bostadsrätter och främling - Avbildad i en irreverent samtida visuell berättelse.