Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontor

C&C Design Creative Headquarters

Kontor Det kreativa huvudkontoret för C&C Design ligger i en postindustriell verkstad. Byggnaden omvandlas från en röd tegel fabrik på 1960-talet. Med tanke på att skydda byggnadens nuvarande situation och historiska minne har designteamet försökt göra sitt bästa för att undvika skador på den ursprungliga byggnaden i inredningen. Många granar och bambu används i inredningen. Öppningen och stängningen och utbytet av utrymmen är snyggt tänkta. Belysningskonstruktionerna för olika regioner återspeglar olika visuella atmosfärer.

Gatubänk

Ola

Gatubänk Denna bänk, designad efter eko-designstrategier, tar gatumöbler till en ny nivå. Lika hemma i urbana eller naturliga omgivningar, skapar vätskelinjerna olika sittplatser inom en bänk. Materialen som används är återvunnen aluminium för basen och stål för sätet, valda för deras återvinningsbara och hållbara egenskaper; den har en ljus och beständig pulverlackerad yta idealisk för utomhusbruk i alla väder. Designad i Mexico City av Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman och Karime Tosca.

Kran

Amphora

Kran Amphora-serien är designad för att förbinda tidigare och framtida och ger en chans att uppleva de grundläggande och funktionella formerna från forntiden. Det var inte lätt som i dag att nå vårt livskällvatten de dagar. Kranens ovanliga form kommer från århundraden före idag, men dess vattenbesparande patron ger morgondag. Kran retro designad från gatukonturer från forntiden och ger estetik till dina badrum.

Tvättställ

Serel Wave

Tvättställ SEREL Wave handfat tar sin plats i moderna badrum med sina nominativa linjer, funktionella lösningar och imponerande kvalitet. SEREL Vågvatten handfat; medan den förändrar den nuvarande uppfattningen med dubbla handfat med sin unika skålform, inkluderar den också användningen av vuxen och barn tillsammans med dess estetiska form. Förutom användning som barnbassäng ger det funktionen för tvätt och rengöring av skor som används i islamkulturen. Den allmänna metoden i utformningen av handfat är modernism och funktionalism. Detta tillvägagångssätt påverkar designen så viktigt.

Badrumsuppsättning

LOTUS

Badrumsuppsättning Reflektion till badrummen i Lotus Flowers ... Lotus badrum har implementerats genom att inspirera från formen på Lotusblommans blad Zhou Dunyi som lär Confucius filosofi sa "Jag gillar Lotusblomman eftersom den växer i leran och aldrig blir smutsig," i hans diskurs. Lotus lämnar, är smuts repeller som anges här. Lotusblommans bladstruktur har imiterats i produktionen av serien

Inomhusbelysning

Jordan Apotheke

Inomhusbelysning De funktionella armaturerna, som stöder apotekinredningens uttrycksfulla arkitektur, är diskreta i sitt utseende, och uppmärksammar deras ljuseffekt istället för deras armaturdesign. Armaturerna för grundbelysning är antingen integrerade i pendelarmaturer som följer formen på möblerna eller är monterade vid sidorna på det upphängda taket och håller det så fritt från downlights som möjligt. Således kan användarna fokusera på banan med ljus som leder genom apoteket, bestående av RGB-LED-bakgrundsbelysta brickor som matchar färgen på samma dynamiskt bakgrundsbelysta räknare