Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Smycken-Örhängen

Eclipse Hoop Earrings

Smycken-Örhängen Det finns ett fenomen som ständigt arresterar vårt beteende och stoppar oss döda i våra spår. Det astrologiska fenomenet med en solförmörkelse har fascinerat människor från de tidigaste åldrarna av mänskligheten. Från den plötsliga mörkningen av himlen och blotting från solen har kastat en lång skugga av rädsla, misstänksamhet och undrande över fantasierna. Den fantastiska naturen av solförmörkelser lämnar ett varaktigt intryck på oss alla. 18K vitguld diamantförmörkelse ringörhängen inspirerades av 2012 solförmörkelse. Designen försöker fånga solens och månens mystiska natur och skönhet.

Lyxskor

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Lyxskor Gianluca Tamburinis linje med "sandal / formade juveler", kallad Conspiracy, grundades 2010. Konspirationskor kombinerar utan problem teknik och estetik. Klackar och sulor är gjorda av material som lättviktsalluminium och titan, vilka gjuts i skulpturella former. Skonens silhuett markeras sedan av halva / ädelstenar och andra påkostade utsmyckningar. Högteknologi och banbrytande material utgör en modern skulptur med formen av en sandal, men där beröring och erfarenhet av skickliga italienska hantverkare fortfarande är synliga.

Brosch

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Brosch Karaktär och yttre form på ett motiv gör det möjligt att ändra en ny design av en prydnad. I den livliga naturen förändras en period till en annan. Våren följer vintern och morgonen kommer efter natten. Färgerna förändras också såväl som stämningen. Denna princip om utbyte, växling av bilderna föras fram i prydnaderna av "Asia Metamorphosis", samlingen där två olika tillstånd, två obegränsade bilder återspeglas i ett objekt. Rörliga element i konstruktionen gör det möjligt att ändra prydnadens karaktär och utseende.

Analog Klocka

Kaari

Analog Klocka Denna design är baserad på en standard 24-timmars analog mekanism (halvfart timme hand). Denna design är försedd med två bågformade formskärningar. Genom dem kan de vända timmarna och minutshänderna ses. Timhanden (skivan) är indelad i två segment med olika färger som, roterande, indikerar AM- eller PM-tid beroende på vilken färg som börjar bli synlig. Minuhanden syns genom den större radiebågen och bestämmer vilken minutlucka som motsvarar 0-30 minutrattarna (belägen på den inre radien i bågen) och 30-60 minuters luckan (belägen på den yttre radien).

Modern Dress Loafer

Le Maestro

Modern Dress Loafer Le Maestro revolutionerar klädskon genom att integrera en Direct Metal Laser Sintered (DMLS) titanium 'matrishäl'. "Matrix-hälen" minskar hälens sektions visuella massa och visar klädskonets strukturella integritet. För att komplettera den eleganta vampen används högkornigt läder för den övre distinkta asymmetriska designen. Integrationen av hälavsnittet i den övre består nu av en elegant och förfinad silhuett.

Modern Qipao

The Remains

Modern Qipao Inspiration är från kinesiska reliker, "Keramik" är den mest representation som är mest populär oavsett från kungarna och folket. I min studie är till och med i dag de kinesiska estetiska standarderna för mode och Feng Shui (inredning och miljödesign) oförändrade. De gillar genomskin, lager och önskar. Jag skulle vilja designa en Qipao för att få implikationen och funktionen hos keramik från den gamla dynastin till modernt mode. Och provocerar människor som glömts bort från sin kultur och etnicitet när vi är i i-generationen.