Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bluetooth-Headset

Bluetrek Titanium +

Bluetooth-Headset Detta nya "Titanium +" -headset från Bluetrek, färdig i elegant design som symboliserar "att nå ut" (bomröret som sträcker sig från det cirkulära öronstycket), byggt i ett hållbart material - aluminiummetalllegering och framför allt utrustad med kapaciteten för att strömma ljudsignal från de senaste smarta enheterna. Snabbladdningsfunktionen gör det möjligt att utöka konversationen på ett ögonblick. Den patentsökt designen på batteri placeringen gör att balans på vikten på headsetet ökar användarkomforten.

Vattenkran Blandare

Straw

Vattenkran Blandare Konstruktionen av Straw-kranens bassängblandare är inspirerad i de rörformade formerna av unga och roliga dricksstrån som levereras med en uppfriskande drink på sommaren eller en varm drink på vintern. Med detta projekt ville vi skapa ett objekt med modern, streckande och rolig design samtidigt. Förutsatt att bassängen är en behållare, avsåg den initiala idén att betona kranen som kontaktelement med användaren, precis som dricksstråarna är kontaktpunkten för en drink.

Vattenkran Blandare

Smooth

Vattenkran Blandare Konstruktionen av den smala kranens bassängblandare är inspirerad i den renaste formen av en cylinder, vilket gör en naturlig följd av röret där det rinner tills det når användaren. Vi tänkte dekonstruera de vanliga komplexa formerna som denna typ av produkt har, vilket resulterar i en slät cylindrisk och ganska minimalistisk form. Det eleganta utseendet orsakat av linjerna blir ganska överraskande när detta objekt tar sin funktion som ett användargränssnitt, för detta är en modell som kombinerar en dynamisk design med en perfekt blandning av en bassängblandare.

Bärbart Batterifodral

Parallel

Bärbart Batterifodral Precis som iPhone 5 är Parallel inställd på att woo konsumenterna med en superbatteribank på 2500 mAh - det är en jättestor 1,7X mer livslängd. Detta är extremt bekvämt för konsumenter som alltid är på språng och utnyttjar iPhone: s kapacitet fullt ut. Parallell är ett avtagbart batteri med ett komplementt hårt polykarbonatväska. Koppla på när mer ström krävs. Ta bort för att göra vikten lättare. Det är ergonomiskt utformat för att passa bra i dina händer. Med en inbyggd blixtkabel och 5 färger som matchar skyddskåpet delar den samma längd som iPhone 5.

Bord Med Justerbar Bordsskiva

Dining table and beyond

Bord Med Justerbar Bordsskiva Denna tabell har möjlighet att anpassa ytan till olika former, material, texturer och färger. Till skillnad från ett konventionellt bord, vars bordsskiva fungerar som en fast yta för serveringstillbehören (plattor, serveringsskivor, etc.), fungerar detta bordets komponenter både som ytan och tillbehören. Dessa tillbehör kan komponeras i olika formade och storlekskomponenter beroende på önskad matbehov. Denna unika och innovativa design förvandlar ett traditionellt matbord till ett dynamiskt centrum genom dess ständiga omarrangering av böjda tillbehör.

Hypercar

Shayton Equilibrium

Hypercar Shayton Equilibrium representerar ren hedonism, perversion på fyra hjul, ett abstrakt koncept för de flesta och förverkligande av drömmar för lyckliga få. Det representerar ultimat nöje, en ny uppfattning om att komma från en punkt till en annan, där målet inte är lika viktigt som upplevelsen. Shayton är inställd på att upptäcka gränserna för materialförmåga, testa nya alternativa gröna framväxter och material som kan förbättra prestandan samtidigt som man behåller stamcykeln för hyperbilen. Fas som följer är att hitta investerare och göra Shayton Equilibrium till verklighet.