Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Andeträningsspel

P Y Lung

Andeträningsspel Är en leksaksliknande enhetskonstruktion för alla åldrar så att alla kommer att ha nytta av regelbunden andningsträning för att förbättra lungkapaciteten genom att blåsa bollen för att passera genom spår med olika kontrollpunkter för att kontrollera inandning och utandning av luft. Spåren finns i olika moduler, flexibla och utbytbara. En magnetisk mekanismstruktur utformad i andningsbyggaren som ger justering för att passa andningsskador.

Möbelset

ChuangHua Tracery

Möbelset ChuangHua Tracerin passar för hemmadeko, kommersiellt utrymme, hotell eller studio som dess väsen är inspirerad av ChuangHua, det kinesiska fönstergallmönstret. Med hjälp av plåtbockningsteknologi och pulverlackbeläggning i livlig rödaktig färg med rent vitt som upplyste dess festliga utseende, vilket gör dem fria från den metalliska bilden av hårt, kallt och tungt. Estetiskt enkelt rent och snyggt i sin strukturella form utformad, när ljus passerar genom laserskärningsmaterialet, skuggan projiceras på den omgivande väggen och golvet som visar ett glimt av skönhet.

Pedagogiskt Lärande Leksak

GrowForest

Pedagogiskt Lärande Leksak Hjälp barn att förstå hållbara utvecklingsmål för livet på land, skydd, bevarande och restaurering av skogsbruk. Träd modellerar identiska med Taiwan inhemska träslag av akacia, rökelse cederträ, Tochigi, Taiwan gran, kamferträd och asiatisk gran. Varm touch av trästruktur, den unika doften av varje trädart och höjdterrängen för olika trädarter. En illustrerad berättelse hjälper till att djupt rota barn med begreppet skogsbevarande, lära skillnader mellan Taiwan trädarter, för att begreppet bevarande skogar med bildboken.

Hållbarhetsväska

Rhita

Hållbarhetsväska Montering och demontering utformad för hållbarhetsskäl. Med ett innovativt gångjärnskonstruktionssystem utformat reducerades 70 procent av delarna, inget lim eller nit för fixering, ingen sömnad av innerfodret, vilket gör det lättare att reparera, och minska 33 procent av godsvolymen, så småningom, förlänga resväskan livscykel. Alla delar kan köpas individuellt, för att anpassa egen resväska, eller byta ut delar, ingen returresväska till reparationscenter behövs, sparar tid och minskar fraktens kolavtryck.

Utomhus Metallstol

Tomeo

Utomhus Metallstol Under 60-talet utvecklade visionära designers de första plastmöblerna. Formgivarens talang i kombination med ämnets mångsidighet ledde till dess oumbärlighet. Både designers och konsumenter blev beroende av det. Idag känner vi till dess miljöfaror. Fortfarande finns restaurangterrasser fyllda med plaststolar. Detta beror på att marknaden erbjuder litet alternativ. Designvärlden är fortfarande glesbefolkad med tillverkare av stålmöbler, även ibland publicering av mönster från slutet av 1800-talet ... Här kommer Tomeos födelse: en modern, lätt och stapelbar stålstol.

Lyktainstallation

Linear Flora

Lyktainstallation Linear Flora är inspirerad av numret “tre” från bougainvillea, blomman i Pingtung County. Bortsett från de tre bougainvilleabladen som ses nedifrån konstverket kan variationer och multiplarna av tre upptäckas i olika aspekter. För att fira 30-årsjubileumet för Taiwan Lantern Festival, bjöd belysningsdesignkonstnären Ray Teng Pai in av Kulturavdelningen i Pingtung County för att skapa en okonventionell lykta, den unika kombinationen av form och teknik, och skickade ett meddelande om att förändra festivalens arv och koppla den till framtiden.