Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Belysning

Thorn

Belysning Han trodde att det är möjligt att växa och differentiera organiska former i naturen utan att störa deras struktur och uttryck genom tillfälligheter, och att människor har en instinktiv affinitet för naturliga former, sa Yılmaz Dogan att medan han utformade Thorn ville han reflektera tillväxt med former som emulera naturen utan någon dimensionsbegränsning i belysningen. Thorn, som är en inspirationskälla för en naturlig gren av Thorn; växer i en slumpmässig struktur och bildar naturliga, uppfyller olika behov och har ingen storleksgräns som en bra belysningsdesign.

Bord

Patchwork

Bord Yılmaz Dogan, som började med idén att olika industrimaterial kunde användas tillsammans på ett bordsbricka, sa att han utformade en flexibilitet i skrivbordet att du kan göra ändringar för att anpassa dig till olika trender när som helst. Med sin helt brytbara design är Patchwork en dynamisk design som enkelt kan anpassas till olika utrymmen som matsal och mötesbord.

Vattenreningsanläggning

Waterfall Towers

Vattenreningsanläggning Byggnaden överskrider platsen när den omformulerar en konstgjord plats som blir en del av en enhetlig naturlig miljö. Gränsen mellan staden och naturen definieras och intensifieras av närvaron av dammen. Varje form relaterar till en annan som återspeglar naturens symbiotiska beställningssystem. Mer specifikt i det specifika konceptet sker sammansmältningen av landskap och arkitektur med användningen av vattenflödet som ett funktionellt och därefter ett organisatoriskt inslag.

Soffbord

Ripple

Soffbord De mittersta tabellerna som vanligtvis äger rum i mitten av utrymmena och orsakar svårigheter med tillvägagångsproblemen. Av denna anledning används servicetabellerna för att öppna detta gap. För att lösa detta problem har Yılmaz Dogan kombinerat två funktioner i designen av Ripple och utvecklat en dynamisk produktdesign som kan vara både ett mittstativ och ett servicebord, som reser med en asymmetrisk arm och rör sig i fjärran. Denna dynamiska rörelse sammanföll med Ripples flytande designlinjer som speglar från naturen med variationen i en droppe och de vågor som bildas av denna droppe.

Yacht

Portofino Fly 35

Yacht Portofino Fly 35, fylld med naturligt ljus från stora fönster i hallen, också i stugorna. Dess dimensioner ger en enastående känsla av utrymme för en båt i denna storlek. I hela interiören är färgpaletten varm och naturlig, med valet av jämviktskompositioner av färger och material, vilket gör miljöerna i moderna och bekväma områden, följt av de internationella trenderna inom inredning.

Diskbänk

Thalia

Diskbänk Tvättställ ser ut som en knopp som är redo att blomma och fyllas: den är så blommande att den gjordes av en skicklig sammansättning av lärka och teak av massivt trä, en essens i den övre delen och den andra i den nedre. En fast och säker matchning som ger en speciell elegans touch och färglivlighet med en glad sammankoppling av korn med alltid olika nyanser som ger unika tvättställ. Skönheten i detta objekt kännetecknas av dess asymmetri och harmoni av mötet med olika former och woody essens.