Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Flaggskeppet Tebutik

Toronto

Flaggskeppet Tebutik Kanadas mest trafikerade köpcentrum tar in en fräsch ny frukttebutiksdesign av Studio Yimu. Flaggskeppsbutiksprojektet var idealiskt för varumärkessyfte att bli den nya hotspoten i köpcentret. Inspirerad av det kanadensiska landskapet är den vackra silhuetten av Kanadas Blue Mountain präglad på väggbakgrunden i hela butiken. För att förverkliga konceptet handgjorda Studio Yimu en 275 cm x 180 cm x 150 cm kvarnskulptur som tillåter full interaktion med varje kund.

Naturkosmetikförpackningar

Olive Tree Luxury

Naturkosmetikförpackningar Den nya förpackningsdesignen för det tyska lyxiga naturliga kosmetikamärket berättar historien om att konstnärligt, som en dagbok, badar det i varma färger. Till synes kaotiskt vid första anblicken, vid närmare granskning kommunicerar förpackningen en stark enhet, ett budskap. Tack vare det nya designkonceptet utstrålar alla produkter naturlighet, stil, gammal läkande kunskap och modern praktisk.

Paviljong

Big Aplysia

Paviljong I stadsutvecklingsprocessen är det oundvikligt att samma byggda miljö uppstår. Traditionella byggnader kan också verka trista och distanserade. Utseendet av specialformad landskapsarkitektur mjukar upp relationen mellan människor i det arkitektoniska rummet, blir en plats för sightseeing och aktiverar vitaliteten.

Showroom

CHAMELEON

Showroom Loungens tema är teknik som tjänar utställningsplatser. Teknologiska linjer på tak och väggar, utformade för att uttrycka tekniken för skor som visas i alla showrooms, importerar och tillverkar i fabriken som ligger bredvid byggnaden. Tak och väggar, som designade med fri form, medan du samlar idealiskt, använder du CAD-CAM-teknik. Barrisol som tillverkar i Frankrike, mdf-lackmöbler som tillverkar på europeisk sida av Istanbul, RGB Led-system som tillverkar i Asiens sida av Istanbul, utan mätning och repetition på det upphängda taket .

Ljuskrona

Bridal Veil

Ljuskrona Denna konst - konst föremål med lampor tänd. Rymligt rum med tak av komplex profil, som cumulusmoln. Ljuskronan passar i ett utrymme, som smidigt flyter från ytterväggen till taket. Kristall- och vita emaljblad i samband med elastisk böjning av tunna rör skapar bilden av ett flygande slöja över hela världen. Överflödet av ljusa och gyllene glödande flygande fåglar skapar en känsla av rymlighet och glädje.

Kökstillbehör

KITCHEN TRAIN

Kökstillbehör Att använda olika stilar av kökinstrument skapar en orolig matlagningsmiljö utöver visuell irritation. Jag försökte göra en enhetlig uppsättning av dessa populära kökstillbehör som vanligtvis används i alla hus. Denna design var rent inspirerad av kreativitet. "United form" och ett "Trevligt utseende" är två av dess egenskaper. Dessutom kommer det att välkomnas av marknaden på grund av dess innovativa utseende. Detta kommer att vara en möjlighet för tillverkaren och kunden att 6 redskap köps i ett paket.