Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Meddelandekort

Pop-up Message Card “Leaves”

Meddelandekort Löv är meddelandekort med pop-up-bladmotiv. Ljusa dina meddelanden med en uttrycksfull touch av säsongsgrön. Levereras i en uppsättning av fyra olika kort med fyra kuvert. Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och omvandla användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet Life with Design.

Brosch

Chiromancy

Brosch Varje person är unik och original. Detta är tydligt även i mönstren på våra fingrar. Tecknade linjer och tecknen på våra händer är också ganska originella. Dessutom har varje person en rad stenar som ligger nära dem i kvalitet eller kopplade till personliga händelser. Alla dessa funktioner ger en tänkande observatör så många lärorika och attraktiva, som gör det möjligt att skapa personliga smycken baserade på dessa linjer och tecken på enskilda saker. Denna typ av prydnad och smycken - bildar din personliga konstkod

Kalender

Calendar 2014 “ZOO”

Kalender ZOO-pappershantverkssatsen är lätt att montera. Inget lim eller sax behövs. Montera genom att montera delar med samma märke. Varje djur kommer att ha en tvåmånaders kalender. Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och omvandla användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet Life with Design.

Produktion / Postproduktion / Sändning

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Produktion / Postproduktion / Sändning Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) är en monumental byggnad, 211 m hög, belägen i södra utkanten av Ashgabat, Turkmenistans huvudstad, på en kulle 1024 m, över havet. TV Tower är det viktigaste navet för produktion av radio och TV-program, postproduktion och sändningar. Och är ett av de bästa exemplen på modern digital teknik. TV-tornet gjorde Turkmenistan till en pionjär inom HD-markutsändningar i Asien. TV Tower är den största teknikinvestering de senaste 20 åren inom sändningar.

Hjullastare

Arm Loader

Hjullastare En lastare som oftast fungerar på ojämn grund kan få föraren att uppleva allvarlig rörelsesjuka och också få dem att känna snabb trötthet. Men "ARM LOADER" möjliggör igenkänning av koordinatpunkterna på marken och hjälper förarsätet att vara stabilt och inte vakla. Därför hjälper det föraren att inte känna sig trött och gör att de kan utföra sitt arbete på ett säkert sätt.

Kalender

Calendar 2014 “Safari”

Kalender Safari är en djurkalender med pappershantverk. Ta bort och montera de 6 arken med 2 månatliga kalendrar på sidorna. Vik kroppen och fogdelarna längs vecken, titta på märkningarna på lederna och passa ihop som visas. Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och omvandla användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet Life with Design.