Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kalender

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalender Kampanjkalendern på portalwebbplatsen, goo (http://www.goo.ne.jp) är en funktionell kalender med arket för varje månad som förvandlas till en ficka som låter dig behålla och hantera dina visitkort, anteckningar och kvitton . Temat är Red String för att visa bandet mellan goo och dess användare. Båda ändarna på fickan hålls faktiskt av röda sömmar som blir designens höjdpunkt. En kalender i en trevlig uttrycksfull form, det är helt rätt för 2014.

Teservis

Wavy

Teservis Inspirerat av travertinterrass i naturen är Wavy en tesats som ger dig en unik teupplevelse. De innovativa handtagen är utvecklade för att passa bekvämt i dina händer. Genom att häcka koppen med handflatorna kommer du att upptäcka att den utspelar sig som en näckros och leder dig till ett ögonblick av lugn.

Smycke

Poseidon

Smycke Smycken som jag designer uttrycker mina känslor. Det representerar mig som konstnär, designer och även som person. Utlösaren för att skapa Poseidon ställdes under de mörkaste timmarna i mitt liv när jag kände mig rädd, sårbar och i behov av skydd. Jag designade primärt den här kollektionen för att användas i självförsvar. Även om denna uppfattning har bleknat under hela detta projekt, finns det fortfarande. Poseidon (havsguden och "Earth-Shaker", av jordbävningar i grekisk mytologi) är min första officiella samling och riktar sig till starka kvinnor, tänkt att ge bäraren en känsla av kraft och förtroende.

Etiketter

Stumbras Vodka

Etiketter Denna Stumbras klassiska vodkakollektion återupplivar de gamla litauiska vodkatraditionerna. Design gör en gammal traditionell produkt nära och relevant för idag konsumenter. Den gröna glasflaskan, som är viktig för litauisk vodkatillverkning, legender baserade på sanna fakta, och trevliga, iögonfallande detaljer - den krullade utskurna formen som påminner om gamla fotografier, den lutande stången på botten som kompletterar den klassiska symmetriska kompositionen, och typsnitt och färger som förmedlar identiteten för varje undermärke - alla gör den traditionella vodka-kollektionen otraditionell och intressant.

Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender Vi bygger städer med dig. Meddelandet som NTT East Japan Corporate Sales Promotion förmedlar finns i denna skrivkalender. Den övre delen av kalenderarken är en utskärning av färgglada byggnader och de överlappande bladen utgör en lycklig stad. Det är en kalender man kan njuta av att ändra landskapet i byggnadslinjen varje månad och fyller dig med en känsla av att vara lycklig hela året igenom.

Kalender

NTT COMWARE “Season Display”

Kalender Detta är en skrivkalender med en utskuren design med säsongsmotiv på utsökt prägling. Höjdpunkten i designen är när den visas, säsongsmotiven ställs in i en vinkel på 30 grader för bästa visning. Denna nya form uttrycker NTT COMWAREs nya känsla för att generera nya idéer. Tanken ägnas åt kalenderfunktionen med gott om skrivutrymme och styrda linjer. Det är bra för snabb visning och lätt att använda, med originalitet som skiljer det från andra kalendrar.