Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" utvecklades som en premium vodka. Designen är minimalistisk, både i form av flaskan och i färgerna. En enkel cylindrisk flaska och ett begränsat antal färger (vitt, gråtoner, svart) betonar produktens kristallina renhet och elegansen och stilen i en minimalistisk grafisk inställning.

Skridsko För Mjuk Och Hård Snö

Snowskate

Skridsko För Mjuk Och Hård Snö Den ursprungliga Snow Skate presenteras här i en ganska ny och funktionell design - i mahogny av hårt trä och med rostfritt stål. En fördel är att traditionella läderskor med häl kan användas, och som sådan finns det ingen efterfrågan på speciella stövlar. Nyckeln till övningen av skridskor är den enkla knytningstekniken, eftersom design och konstruktion är optimerade med en bra kombination till skridskoens bredd och höjd. En annan avgörande faktor är löparnas bredd som optimerar skridskoåkningen på hård eller hård snö. Löparna är i rostfritt stål och är försedda med infällda skruvar.

Stadionsgästfrihet

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadionsgästfrihet Projektet med de nya Sky-loungerna är bara det första steget i det enorma renoveringsprogrammet som AC Milan och FC Internazionale, tillsammans med Milanos kommun, genomför med syftet att omvandla San Siro-stadion till en multifunktionell anläggning som kan vara värd för alla de viktiga händelserna som Milano kommer att möta under det kommande EXPO 2015. Efter framgången med skybox-projektet har Ragazzi & Partners genomfört idén att skapa ett nytt koncept med gästfrihetsutrymmen ovanpå den stora grand standen på San Siro Stadium.

Belysningsstruktur

Tensegrity Space Frame

Belysningsstruktur Tensegrity rymdramsljuset använder RBFullers princip om "Mindre för mer" för att producera en ljusarmatur med endast dess ljuskälla och elektriska ledningar. Draghållfasthet blir det strukturella sättet som både arbetar ömsesidigt i komprimering och spänning för att producera ett till synes diskontinuerligt ljusfält som endast definieras av dess strukturella logik. Dess skalbarhet och produktionsekonomi talar till en vara med oändlig konfiguration vars lysande form graciöst motstår tyngdekraften med en enkelhet som bekräftar vår epokens paradigm: Att uppnå mer medan man använder mindre.

Cabriolet För Utbildning

Pupil 108

Cabriolet För Utbildning Elev 108: Den billigaste konvertibla enheten Windows 8 för utbildning. Ett nytt gränssnitt och en helt ny erfarenhet av lärande. Eleven 108 har både båda surfplattor och bärbara datorer och växlar mellan de två för att förbättra prestandan inom utbildning. Windows 8 öppnar upp nya inlärningsmöjligheter, vilket gör det möjligt för elever att dra full nytta av pekskärmsfunktionen och de otaliga apparna. En del av Intel® Education Solutions, Pupil 108 är den mest prisvärda och lämpliga lösningen för klassrum över hela världen.

Matbord

Chromosome X

Matbord Ett matbord utformat för att ge plats för åtta personer, som samverkar i pilarrangemang. Överst är ett abstrakt X, gjord av två olika stycken som accentueras av en djup linje, medan samma abstrakta X återspeglas på golvet med basstrukturen. Den vita strukturen är gjord av tre olika delar för enkel montering och transport. Dessutom valdes kontrasten av teakfiner i toppen och vit för basen för att lätta ned den undre delen vilket gav mer betoning på den oregelbundet formade toppen, vilket sålunda ger ett antydande för olika interaktion mellan användarna.