Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Handväska, Kvällväska

Tango Pouch

Handväska, Kvällväska Tango-påsen är en enastående väska med en verkligt innovativ design. Det är ett bärbart konstverk som bärs av armbandshandtaget och gör det möjligt för dig att ha händerna fria. Insidan är tillräckligt med utrymme och den hopfällbara magnetstängningskonstruktionen ger en oväntad enkel och bred öppning. Påsen är tillverkad med mjukt vaxat kalvskinn för en otroligt behaglig beröring av handtaget och puffiga sidoinsatser, med avsikt kontrast till den mer konstruerade huvudkroppen gjord av så kallad glasläder.

Projektnamn : Tango Pouch, Designers namn : Anne-Christin Schmitt, Kundens namn : Gretchen.

Tango Pouch Handväska, Kvällväska

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.