Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Typografiprojekt

Reflexio

Typografiprojekt Experimentellt typografiskt projekt som kombinerar reflektionen på en spegel med pappersbokstäver klippta av en av dess axlar. Det resulterar i modulkompositioner som en gång fotograferats föreslår 3D-bilder. Projektet använder magi och visuell motsägelse för att överföra från digitalt språk till analog värld. Konstruktion av bokstäver på en spegel skapar nya verkligheter med reflektion, som varken är sanning eller falskhet.

Företagsidentitet

Yanolja

Företagsidentitet Yanolja är Seoul-baserad nr 1 reseinformation plattform som betyder "Hej, låt oss spela" på koreanska. Logotypen är utformad med san-serif-teckensnitt för att uttrycka ett enkelt, praktiskt intryck. Genom att använda små bokstäver kan det leverera en lekfull och rytmisk bild jämfört med att använda djärva versaler. Utrymmet mellan varje bokstav revideras exklusivt för att undvika optisk illusion och det ökade läsbarheten även i liten storlek på logotypen. Vi valde noggrant levande och ljusa neonfärger och använde kompletterande kombinationer för att ge extremt roliga och poppande bilder.

Jordbruksbok

Archives

Jordbruksbok Boken är kategoriserad efter jordbruk, människors försörjning, jordbruks- och sidled, jordbruksfinansiering och jordbrukspolitik. Genom kategoriserad design tillgodoser boken mer den estetiska efterfrågan från människor. För att vara närmare filen utformades ett helt bifogat bokomslag. Läsarna kan öppna boken först efter att ha rivit den. Detta engagemang låter läsarna uppleva processen att öppna en fil. Dessutom några gamla och vackra jordbrukssymboler som Suzhou Code och en viss typografi och bild som används i speciella åldrar. De kombinerades och anges i bokomslaget.

Varumärke

Co-Creation! Camp

Varumärke Det här är logotypdesign och varumärke för evenemanget "Co-Creation! Camp", som folk pratar om lokal återupplivning för framtiden. Japan står inför enastående sociala frågor såsom låg födelsetid, åldrande av befolkningen eller avfolkning av regionen. "Co-Creation! Camp" har skapat för att utbyta sin information och hjälpa varandra utöver de olika problemen för de människor som är involverade i turistnäringen. Olika färger symboliseras varje människas vilja, och det ledde till många idéer och producerade mer än 100 projekt.

Godisförpackning

5 Principles

Godisförpackning The 5 Principles är en serie roliga och ovanliga godisförpackningar med en twist. Det härrör från den moderna popkulturen själv, främst internetpopkulturen och internetmem. Varje förpackningsdesign har en enkel igenkännbar karaktär, människor kan relatera till (Muskelman, katten, älskarna och så vidare), och en serie med 5 korta inspirerande eller roliga citat om honom (därav namnet - 5 principer). Många citat har också några popkulturella referenser i sig. Det är enkelt i produktionen men ändå visuellt unik förpackning och det är lätt att expandera som en serie

Logotyp

N&E Audio

Logotyp Under processen för omdesign av N & E-logotypen representerar N, E namnet på grundarna Nelson och Edison. Så hon integrerade karaktärerna i N & E och ljudvågformen för att skapa en ny logotyp. Handgjord HiFi är en unik och professionell tjänsteleverantör i Hong Kong. Hon förväntade sig att presentera ett avancerat professionellt varumärke och skapa ett mycket relevant för branschen. Hon hoppas att folk kan förstå vad logotypen betydde när de tittar på den. Cloris sa att utmaningen att skapa logotypen är hur man underlättar att känna igen karaktärerna i N och E utan att använda för komplicerad grafik.