Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Öppet Servissystem

Osoro

Öppet Servissystem OSOROs innovativa karaktär är att kombinera kvaliteten på högklassigt förglasat porslin och dess typiska elfenbensfärgade glansiga hud med den funktion som är lämplig för att bevara mat i kylen eller frysen och för matlagning med ångugn eller mikrovågsugn. Den enkla, modulära formen med sina olika element kan staplas för att spara utrymme, flexibelt kombineras och stängas med en flerfärgad silikon O-Sealer eller O-Connector så att maten förblir väl förseglad i den. OSORO kan användas universellt för att eliminera behovet av vårt dagliga liv.

Projektnamn : Osoro, Designers namn : Narumi Corporation, Kundens namn : Narumi Corporation, Osoro.

Osoro Öppet Servissystem

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.