Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vinetikett

5 Elemente

Vinetikett Designen av ”5 Elemente” är resultatet av ett projekt där klienten litar på designbyrån med full ytringsfrihet. Höjdpunkten i denna design är den romerska karaktären ”V”, som visar produktens huvudidé - fem typer av vin sammanflätade i en unik blandning. Det specialpapper som används för etiketten samt strategisk placering av alla grafiska element provocerar den potentiella konsumenten att ta flaskan och snurra den i sina händer, röra vid den, vilket verkligen gör ett djupare intryck och gör designen mer minnesvärd.

Projektnamn : 5 Elemente, Designers namn : Valerii Sumilov, Kundens namn : Etiketka design agency.

5 Elemente Vinetikett

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.