Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Wafer Cake Förpackning

Miyabi Monaka

Wafer Cake Förpackning Detta är en förpackningsdesign för skivkaka fylld med bönnsylt. Paketen är designade med tatamimotiv för att framkalla ett japanskt rum. De kom också med en paketdesign i ärmstil utöver paketen. Detta gjorde det möjligt att (1) visa en traditionell öppen spis, ett unikt inslag i en te-rum och (2) skapa te-rum i 2-matta, 3-matta, 4,5-matta, 18-matta och olika andra storlekar. Ryggarna på paketen är dekorerade med andra mönster än tatamimotivet så att de kan säljas separat.

Fotografisk Konst

Forgotten Paris

Fotografisk Konst Glömt Paris är svartvita fotografier av de gamla undergrunderna i den franska huvudstaden. Denna design är en repertoar av platser som få människor känner för att de är olagliga och svåra att komma åt. Matthieu Bouvier har utforskat dessa farliga platser i tio år för att upptäcka detta glömda förflutna.

Förpackade Cocktails

Boho Ras

Förpackade Cocktails Boho Ras säljer förpackade cocktails tillverkade med de bästa lokala indierna. Produkten har en bohemsk vibe, som fångar den okonventionella konstnärliga livsstilen och produktens visualitet är den abstrakta beskrivningen av surret som konsumenten får efter att ha dricka cocktail. Det har perfekt lyckats uppnå mittpunkten där Global och Local möts, där de säkras för att bilda Glocal vibe för produkten. Boho Ras säljer ren sprit i 200 ml flaskor och förpackade cocktails i 200 ml och 750 ml flaskor.

Podcast

News app

Podcast Nyheter är en intervjuapplikation för ljudinformation. Den är inspirerad av iOS-äppleplattdesignen med illustrationer för att illustrera informationsblocken. Visuellt har bakgrunden en elektrisk blå färg som ett uppdrag att få blocken att sticker ut. Det finns väldigt få grafiska element, målet, att göra applikationen enkel att använda utan att distrahera användaren eller förlora den.

Förpackningar För Koreansk Hälsokost

Darin

Förpackningar För Koreansk Hälsokost Darin är utformad för att befria moderna människor från motvilja mot Koreas traditionella hälsokostprodukter i utmattningssamhället och har enkel, grafisk tydlighet när det gäller att leverera paket till moderna människors känslighet, till skillnad från de oönskade bilder som har använts av traditionella koreanska hälsokostbutiker . Alla mönster är tillverkade av blodcirkulationsmotiv, vilket visualiserar målet att ge liv och hälsa de trötta 20- och 30-talen.

3D-Animering

Alignment to Air

3D-Animering När det gäller den kreativa bokstavsanimationen, började Jin med alfabetet A. Och när det gäller konceptsteget försökte han se mer kraftfulla stämningar som reflekterade över sin filosofi som är ganska aktiv men organiserande på samma gång. Längs vägen kom han med de motstridiga orden som grundligt stod för sin idé på något sätt som att anpassa sig till luften som är titeln på detta projekt. Med det i åtanke presenterar animationen mer exakta och känsliga stunder på det första ordet. Å andra sidan slutar detta med en ganska flexibel och lös vibe för att manifestera den sista bokstaven.