Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Konstgjord Topografi

Artificial Topography

Konstgjord Topografi Stora möbler som en grotta Detta är det prisbelönta projektet som vann Grand Prize of Art i Container International Competition. Min idé är att hålla ut volymen inuti en behållare för att bygga amorft utrymme som en grotta. Den är gjord av endast plastmaterial. Cirka 1000 ark av det mjuka plastmaterialet med en tjocklek på 10 mm skars i konturlinjeform och laminerades som stratum. Detta är inte bara konst utan också stora möbler. Eftersom alla delar är mjuka som en soffa, och en person som kommer in i detta utrymme kan koppla av genom att hitta den plats som är lämplig för sin egen kropp.

Projektnamn : Artificial Topography, Designers namn : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Kundens namn : .

Artificial Topography Konstgjord Topografi

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.