Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Medicinska Center

Neo Derm The Center

Medicinska Center Det är designat för att resonera temat för linjer, och kalkfärghöjdpunkter är tillräckligt för att visa den prickiga och energiska designöversikten för just detta hudvårdscenter. Strålar med vita streckande linjer löper genom det vita taket och sträcker sig till det omgivande rummet med dynamik. Avslappningszonen intill receptionen är inställd på en kalk på kalkfärgton från möbler till matta som betonar det unga och föryngrade varumärkesinnehållet genom att övervaka Victoriahamnen.

Utställnings- Och Förhandlingsutrymme

All Love in Town Sales Center

Utställnings- Och Förhandlingsutrymme Kommersiellt utrymme kan också vara ett affärsinriktat aktivitetsområde fullt av konst och estetik lika mycket som en teater och ett museum. Några av formgivarna har aldrig tänkt att den intensiva kombinationen av människor och omgivningar blir så viktigt än vi väntat oss. Vi skapade ett inre utrymme som slog ett ackord med människor när de gick in i det genom att använda det billigaste materialet - glödlampor, Ping Pong och juldekorationsbollar. Det fick fram en legend av fastighetsförsäljning av slutförsäljningsuppgifter i tre månader vid den tiden i hela branschen på grund av den distinkta designen.

Ring

Moon Curve

Ring Den naturliga världen är i ständig rörelse när den balanserar mellan ordning och kaos. En bra design skapas av samma spänning. Dess egenskaper av styrka, skönhet och dynamik härrör från konstnärens förmåga att förbli öppen för dessa motsatser under skapandet. Det färdiga stycket är summan av otaliga val som konstnären gör. All tanke och ingen känsla kommer att leda till hårt och kallt arbete, medan all känsla och ingen kontroll ger arbete som inte uttrycker sig. Samverkan mellan de två kommer att vara ett uttryck för själva dansdansen.

Lampa

Capsule Lamp

Lampa Lampan var ursprungligen designad för ett barnklädmärke. Inspirationen kommer från kapselleksaker som barn får från automater som vanligtvis finns på butiksfronter. När man tittar upp på lampan kan man se ett gäng färgglada kapselleksaker, varje bärande önskan och glädje som väcker ens ungdomliga själ. Antalet kapslar kan justeras och innehållet bytas ut som du vill. Från vardagliga trivia till speciella dekorationer blir varje objekt du lägger i kapslarna en egen unik berättelse och kristalliserar därmed ditt liv och sinnestillstånd vid en viss tidpunkt.

Bio

Wuhan Pixel Box Cinema

Bio "Pixel" är det grundläggande elementet i bilder, designer undersöker rörelseförhållanden och pixel för att bli temat för denna design. "Pixel" används i olika delar av bioen. I stora salen finns ett enormt krökt kuvert bildat av över 6000 bitar av rostfritt stål. Funktionsskärmväggen är dekorerad med enorma mängder fyrkantiga remsor som sticker ut från väggen och presenterar det glamorösa namnet på bio. Inuti denna film skulle alla njuta av den fantastiska atmosfären i den digitala världen som genereras genom sammanhållningen av alla “Pixel” -element.

Kontor

White Paper

Kontor Den kanfasliknande interiören materialiserar ett utrymme för designerns kreativa bidrag och skapar möjligheter till otaliga utställningar av designprocessen. När varje projekt fortskrider täcks väggarna och tavlorna med forskning, designskisser och presentationer, som registrerar utvecklingen av varje design och blir designerns dagbok. De vita golven och mässingsdörren, som unikt och vågat används för robust daglig användning, samlar fotavtryck och fingeravtryck från personal och klienter och bevittnar företagets tillväxt.