Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kafé

Aix Arome Cafe

Kafé Kaféet är där besökarna känner samexistensen med hav. Enorm äggformad struktur placerad i mitten av rymden fungerar samtidigt som kassör- och kaffeförsörjning. Standens ikoniska utseende är inspirerat av mörka och tråkiga kaffebönor. Två stora öppningar på framsidan av båda sidorna av ”big bean” fungerar som bra källa till ventilation och naturligt ljus. Kaféet tillhandahöll långt bord som gäng bläckfiskar och bubblor helt och hållet. De till synes slumpmässigt hängande ljuskronorna liknar fiskarnas utsikt mot vattenytan, glänsande krusningar absorberar mysigt solljus från den breda vita himlen.

Roadshow-Utställningen

Boom

Roadshow-Utställningen Detta är ett utställningsdesignprojekt för ett trendigt modemärkes roadshow i Kina. Temat för denna roadshow belyser ungdommarnas potential att stilisera sin egen bild och symboliserar det explosiva bullret som denna roadshow gjorde i allmänheten. Zigzag-form användes som det viktigaste visuella elementet, men med olika konfigurationer när de applicerades i båsarna i olika städer. Strukturen för utställningsbåsarna var alla "kit-of-parts" prefabricerade i fabriken och installerade på plats. Vissa delar kan återanvändas eller konfigureras för att bilda en ny båsdesign för nästa stopp för roadshowen.

Genombrott I Grafisk Design

The Graphic Design in Media Conception

Genombrott I Grafisk Design Den här boken handlar om grafisk design; det ger uttryckligt, den detaljerade tittningen på designstruktur som process som används för att kommunicera med publiken med olika kulturer genom designmetoder inkluderar betydelsen av grafisk design som en roll, designprocesser som tekniker, branding design som marknadsförhållanden, förpackningsdesign med utarbetade mallar och innehåller verk från mycket fantasifull reklam som används för att indikera principerna för design.

Säljkontor

Chongqing Mountain and City Sales Office

Säljkontor "Mountain" är huvudtemat för detta försäljningskontor, som är inspirerad av Chongqings geografiska bakgrund. Mönstret av grå kulor på golvet formas i triangulär form; och det finns massor av udda och skarpa vinklar och hörn på funktionsväggarna och de oregelbundna mottagningsdiskarna för att demonstrera begreppet ”berg”. Dessutom är trapporna som förbinder golven utformade för att vara en passage genom grottan. Samtidigt hängs LED-belysning från taket, som imiterar regnbild i dalen och ger en naturlig känsla, för att mildra hela intrycket.

Grafik För Semesterhuset

SAKÀ

Grafik För Semesterhuset PRIM PRIM studio skapade visuell identitet för pensionatet SAKÀ inklusive: namn och logotypdesign, grafik för varje rum (symboldesign, tapetmönster, mönster för väggbilder, kuddeapplikationer etc.), webbdesign, vykort, emblem, namnkort och inbjudan. Varje rum i pensionatet SAKÀ presenterar en annan legende förknippad med Druskininkai (en semesterort i Litauen som huset ligger i) och dess omgivningar. Varje rum har sin egen symbol som nyckelord från legenden. Dessa ikoner visas i inre grafik och andra objekt som bildar dess visuella identitet.

Matta

Folded Tones

Matta Mattor är naturligtvis platta, målet var att utmana detta enkla faktum. Illusionen om tredimensionellitet uppnås med bara tre färger. Mångfalden av toner och djupet på mattan beror på bredden och densiteten på ränderna snarare än en stor färgpalett som kan burkas med ett visst utrymme, vilket möjliggör flexibel användning. Uppifrån eller långt borta liknar mattan ett vikt ark. Men medan du sitter eller ligger på det, kanske illusionen av vikarna inte är märkbar. Detta leder till användning av enkla repetitiva linjer som kan avnjutas som ett abstrakt mönster på nära håll.