Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostadshus

Oberbayern

Bostadshus Designern tror att rymdens djuphet och betydelse lever i den hållbarhet som härrör från enheten av sammanhängande och medberoende människa, utrymme och miljö; Därför, med enorma originalmaterial och återvunnet avfall, materialiseras konceptet i designstudion, en kombination av hem och kontor, för en designstil av samexisterande med miljön.

Konceptuell Utställning

Muse

Konceptuell Utställning Muse är ett experimentellt designprojekt som studerar den musikaliska uppfattningen av människan genom tre installationsupplevelser som ger olika sätt att uppleva musik. Den första är rent sensationell med termoaktivt material, och den andra visar den avkodade uppfattningen av musikalisk rumslighet. Den sista är en översättning mellan notskrift och visuella former. Människor uppmuntras att interagera med installationerna och utforska musiken visuellt med sin egen uppfattning. Huvudbudskapet är att designers bör vara medvetna om hur perception påverkar dem i praktiken.

Varumärkesidentitet

Math Alive

Varumärkesidentitet Dynamiska grafiska motiv berikar inlärningseffekten av matematik i den blandade lärmiljön. Paraboliska grafer från matematiken inspirerade logotypen. Bokstäverna A och V är sammankopplade med en kontinuerlig linje, som visar samspelet mellan en pedagog och en elev. Den förmedlar budskapet att Math Alive guidar användare att bli whiz-barn i matematik. De viktigaste bilderna representerar omvandlingen av abstrakta matematiska koncept till tredimensionell grafik. Utmaningen var att balansera den roliga och engagerande miljön för målgruppen med professionalism som ett pedagogiskt teknikvarumärke.

Smyckekollektion

Biroi

Smyckekollektion Biroi är en 3D-printad smyckesserie som är inspirerad av den legendariska himlens Fenix, som kastar sig in i lågorna och återföds ur sin egen aska. Dynamiska linjer som bildar strukturen och Voronoi-mönstret spridda på ytan symboliserar fenixen som återupplivas från de brinnande lågorna och flyger mot himlen. Mönster ändrar storlek för att flyta över ytan vilket ger en känsla av dynamik till strukturen. Designen, som i sig visar upp en skulpturliknande närvaro, ger bäraren modet att ta ett steg framåt genom att dra fram deras unika.

Konst

Supplement of Original

Konst Vita ådror i flodstenar leder till slumpmässiga mönster på ytorna. Valet av vissa flodstenar och deras arrangemang förvandlar dessa mönster till symboler, i form av latinska bokstäver. Så skapas ord och meningar när stenar står på rätt plats bredvid varandra. Språk och kommunikation uppstår och deras tecken blir ett komplement till det som redan finns.

Visuell Identitet

Imagine

Visuell Identitet Målet var att använda former, färger och designteknik inspirerad av yogaställningar. Elegant design av interiören och centrum, erbjuder besökarna en fridfull upplevelse att förnya sin energi. Därför följde logotypdesignen, onlinemedia, grafiska element och förpackningar det gyllene snittet för att ha en perfekt visuell identitet som förväntat för att hjälpa besökarna av centret att få en fantastisk upplevelse av kommunikation genom konst och design av centret. Designern förkroppsligade upplevelsen av meditation och yoga designen.