Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostadshus

Tei

Bostadshus Det faktum att ett bekvämt liv efter pensioneringen som gör det mesta möjliga av sluttningslokalerna realiseras av en stadig design på vanligt sätt uppskattades mycket. Att intaga en rik miljö. Men den här gången är inte villaarkitektur utan personliga bostäder. Sedan började vi först skapa struktur baserad på att den kan tillbringa det vanliga livet bekvämt utan orimlighet för hela planen.

Inre Gemensamma Områden

Highpark Suites

Inre Gemensamma Områden Highpark Suites Common Area utforskar den sömlösa integrationen av urbana Gen-Y-livsstilar med grönt boende, företag, fritid och samhälle. Från wow-faktorlobbyer till skulpturella himmelbanor, funktionshaller och funky mötesrum är dessa rekreationsområden designade för invånare att använda som en förlängning av sina hem. Inspirerat av sömlösa inomhusliv, flexibilitet, interaktiva stunder och en palett med urbana färger och strukturer, pressade MIL Design gränserna för att skapa en unik, hållbar och helhetlig gemenskap där varje utrymme har invånarna och den tropiska miljön i åtanke

Bokhandel, Köpcentrum

Jiuwu Culture City , Shenyang

Bokhandel, Köpcentrum Jato Design fick i uppdrag att förvandla en traditionell bokhandel till ett dynamiskt utrymme med flera användningsområden - att inte bara vara ett köpcentrum utan också ett kulturellt nav för bokinspirerade händelser och mer. Centrepice är "hjälte" utrymmet där besökare flyttar till en lättare tonad timmer-utrustad miljö förbättrad med dramatiska mönster. Lykta-liknande kokonger hänger från taket medan trappor fungerar som gemensamma utrymmen som uppmuntrar besökarna att dröja och läsa medan de sitter på trappan.

Hotellinredning

Stories Container

Hotellinredning Containern transporterar laster till platser. Hotellet erbjuder vilor för resenärer. En övergående viloplats är det de har gemensamt. Det är därför du använder "containern" som begreppet hotell. Hotellet är inte bara en viloplats utan också ett utrymme med personlighet. Varje rum har sitt eget uttryck och personlighet. Skapa därför åtta olika sviter som följer: Skäm bort dig, utveckla, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey och Ballerina. Stable House är inte bara en viloplats utan också en leveransstation för din ande.

Kontorsinredning

Yuli Design Studio

Kontorsinredning Det finns alltid för många röriga skyltar i vertikala, horisontella och laterala riktningar på gator som blockerar det verkliga arkitektoniska ansiktet. Detta uppmanar att överväga hur man omdefinierar skyltarna för att förbättra och uppgradera effekterna av sådana dekorativa artiklar utomhus. Inredningspunkten är att sönderdela den tidigare layouten. Naturlig belysning introduceras. En loft byggs av förhöjd utrymme. Där trapporna var ändras. Att förändra var trapporna stängde tiden för vertikala rörelser. Detta skapar en ny möjlighet utanför gamla gränser.

Frisörsalong

Taipei Eros

Frisörsalong Frisören är baserad på geometrien i svarta, vita och grå färger. Gesterna för hårklippning översätts till massering av skulpturella enheter. Det triangulära motivet formar de funktionella kuberna och planen från tak till golv genom att stapla, klippa och sy. Ljusstängerna inbäddade i skiljelinjerna bidrar till många belysningsbälten som fungerar som kompletterande belysning samtidigt som det sänkta takets tillstånd löses. De sträcker sig och slingrar sig med reflektionen av den stora spegeln, som går fritt mellan planen och den tredimensionella.