Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kinesisk Restaurang

Ben Ran

Kinesisk Restaurang Ben Ran är en konstnärligt harmonisk kinesisk restaurang som ligger på ett lyxhotell, Vangohh Eminent, Malaysia. Designern tillämpar den inåtvända och konkreta orientaliska stiltekniken för att skapa en riktig smak, kultur och själ i restaurangen. Det är en symbol för mental klarhet, överge det välmående och uppnå en naturlig och enkel återgång till det ursprungliga sinnet. Interiören är naturlig och osofistikerad. Genom att använda det gamla konceptet synkroniseras också med restaurangens namn Ben Ran, vilket betyder original och natur. Restaurangen cirka 4088 kvadratmeter.

Projektnamn : Ben Ran , Designers namn : Fuka Interior Decoration Sdn Bhd, Kundens namn : FUKA INTERIOR DECORATION SDN BHD.

Ben Ran  Kinesisk Restaurang

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.