Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fotoinstallation

Decor

Fotoinstallation I en modellbyggnad vill jag ge tankar om verkligheten, att vi betraktar vår och ser på den som en scenografi till ett tänkt scenario. Ett scenario i naturen ibland och förgängligt. Vad som ligger bakom det eller vad som kommer att hända när dekorformarna kanske inte är en kommande apokalyps utan skapandet av en ny process. En annan bild av vad som kan hända när showen är över.

Projektnamn : Decor, Designers namn : Johanna Mårtensson, Kundens namn : Johanna Mårtensson.

Decor Fotoinstallation

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.