Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Skola

Kawaii : Cute

Skola Omgiven av angränsande flickor gymnasier, utnyttjar denna Toshin Satellite Preparatory School sin strategiska plats på en livlig shoppinggata för att visa en unik pedagogisk design. Matchande bekvämlighet för hårda studier och en avslappnad atmosfär för roligt, designen främjar användarnas feminina natur och erbjuder en alternativ materialisering för det abstrakta konceptet "Kawaii" som till stor del används av Schoolgirls. Rummen för klasser och klasser i denna skola har formen av det åttkantiga gavelförsäljningstaket, som illustreras i barnens bildbok.

Projektnamn : Kawaii : Cute, Designers namn : Tetsuya Matsumoto, Kundens namn : Matsuo Gakuin.

Kawaii : Cute Skola

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.