Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Logotyp

N&E Audio

Logotyp Under processen för omdesign av N & E-logotypen representerar N, E namnet på grundarna Nelson och Edison. Så hon integrerade karaktärerna i N & E och ljudvågformen för att skapa en ny logotyp. Handgjord HiFi är en unik och professionell tjänsteleverantör i Hong Kong. Hon förväntade sig att presentera ett avancerat professionellt varumärke och skapa ett mycket relevant för branschen. Hon hoppas att folk kan förstå vad logotypen betydde när de tittar på den. Cloris sa att utmaningen att skapa logotypen är hur man underlättar att känna igen karaktärerna i N och E utan att använda för komplicerad grafik.

Projektnamn : N&E Audio, Designers namn : Wai Ching Chan, Kundens namn : N&E Audio.

N&E Audio Logotyp

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.