Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Dryck Varumärke Och Förpackning

Jus Cold Pressed Juicery

Dryck Varumärke Och Förpackning Logotypen och förpackningen designades av det lokala företaget M - N Associates. Förpackningen har rätt balans mellan att vara ung och hip men också på något sätt stilig. Den vita silkescreenlogotypen ser kontrasterande ut mot det färgglada innehållet med det vita locket som accentuerar det. Triangelns struktur på flaskan lämpar sig fint för att skapa tre separata paneler, en för logotypen och två för information, särskilt detaljerad information om runda hörn.

Projektnamn : Jus Cold Pressed Juicery, Designers namn : M — N Associates, Kundens namn : M — N Associates.

Jus Cold Pressed Juicery Dryck Varumärke Och Förpackning

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.