Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kokspray

Urban Cuisine

Kokspray Gatuköket är platsen för smaker, ämnen, suck och hemligheter. Men också överraskningar, koncept, färger och minnen. Det är en skapande webbplats. Kvalitetsinnehåll är inte längre det grundläggande förutsättningen för att generera attraktion, nu är nyckeln att lägga till känslomässig upplevelse. Med denna förpackning blir kocken en "graffitikonstnär" och klienten blir en konstskådare. En ny original och kreativ känslomässig upplevelse: Urban Cuisine. Ett recept har inte en själ, det är kocken som måste ge själen till receptet.

Projektnamn : Urban Cuisine, Designers namn : Ian Wallace, Kundens namn : Urban Cuisine.

Urban Cuisine Kokspray

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.