Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hotellfaciliteterna

Marn

Hotellfaciliteterna Med inspiration från festliga snacks i traditionell Tainan-kultur (en gammal stad i Taiwan full av kulturarv), genom att förvandla dem till en uppsättning hotellfaciliteter, betyder dessa serier med festliga snacks som alltid är kända för den lokala som & quot; Marn & quot ;, i kinesisk kultur; sköldpaddsformad riskaka som handtvål och tvålskål, mung bönakaka som toalettartiklar, tang yuan söt klimp som handkräm och ångad bulle & amp; Tainan brunt sockerbullekaka som tesats. Tainan kulturarv kan vara utbredd till hela världen eftersom hotellet är en trevlig plattform för att främja lokal kultur.

Projektnamn : Marn, Designers namn : ChungSheng Chen, Kundens namn : Tainan University of Technology/Product Design Department.

Marn Hotellfaciliteterna

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.