Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Familjepark

Hangzhou Neobio

Familjepark Baserat på den ursprungliga utformningen av köpcentret delades Hangzhou Neobio Family Park upp i fyra stora funktionella områden, var och en med flera tillbehörsutrymmen. En sådan uppdelning tog hänsyn till åldersgrupper, intressen och beteenden hos barn, samtidigt som man kombinerade funktioner för underhållning, utbildning och vila under aktiviteter mellan föräldrar och barn. Den rimliga cirkulationen i rymden gör det till en omfattande familjepark som integrerar underhållnings- och utbildningsaktiviteter.

Projektnamn : Hangzhou Neobio, Designers namn : Li Xiang, Kundens namn : Shanghai Neobio Enterprise Management Co., Ltd.

Hangzhou Neobio Familjepark

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.