Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Urologikliniken

The Panelarium

Urologikliniken Panelarium är det nya klinikutrymmet för Dr. Matsubara, en av få kirurger som är certifierade för att använda da Vinci-robotkirurgisystem. Designen är inspirerad från den digitala världen. De binära systemkomponenterna 0 och 1 interpolerades i det vita utrymmet och förkroppsligades av paneler som sticker ut från väggarna och taket. Golvet följer också samma designaspekt. Panelerna, även om deras slumpmässiga utseende är funktionella, blir de till tecken, bänkar, diskar, bokhyllor och till och med dörrhandtag, och framför allt ögonbländare som säkerställer en minimal integritet för patienterna.

Projektnamn : The Panelarium, Designers namn : Tetsuya Matsumoto, Kundens namn : Matsubara Clinic..

The Panelarium Urologikliniken

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.