Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lägenhet

Home in Picture

Lägenhet Projektet är en bostadsyta skapad för en familj på fyra med två barn. Drömlandsatmosfären skapad av hemdesignen kommer inte bara från sagovärlden skapad för barn, utan också från den futuristiska känslan och andliga chock som utmaningen för traditionella heminredning medför. Eftersom han inte var bunden av styva metoder och mönster sönderdelades designaren traditionell logik och presenterade en ny tolkning av livsstilen.

Projektnamn : Home in Picture, Designers namn : Li Xiang, Kundens namn : X+Living.

Home in Picture Lägenhet

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.