Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ljuskrona

Lory Duck

Ljuskrona Lory Duck är utformad som ett upphängningssystem sammansatt av moduler tillverkade av mässing och epoxiglas, som var och en liknar en anka som glider enkelt genom svalt vatten. Modulerna erbjuder också konfigurerbarhet; med en beröring, kan alla justeras för att vända mot alla riktningar och hänga i valfri höjd. Lampans grundform föddes relativt snabbt. Men det behövde månader av forskning och utveckling med otaliga prototyper för att skapa sin perfekta balans och det bästa utseendet från alla möjliga vinklar.

Projektnamn : Lory Duck, Designers namn : Calaras Serghei, Kundens namn : Siero Carandash brand.

Lory Duck Ljuskrona

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.