Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kapsel

Wildcook

Kapsel Wild Cook kapsel, är en kapsel med en mängd naturliga ingredienser och den är utformad för att röka mat och skapa olika smaker och dofter. De flesta tror att det enda sättet att göra mat rökt är genom att bränna olika träslag, men sanningen är att du kan göra din mat rökt med massor av material och skapa en helt ny smak och doft. Formgivarna insåg smakskillnader runt om i världen och det är därför denna design är helt flexibel när det gäller användbarheten i olika regioner. Dessa kapslar finns i blandade och enstaka ingredienser.

Curling Iron

Nano Airy

Curling Iron Det nano luftiga curling iron använder en innovativ negativ jonteknologi. Håller smidig konsistens, mjuk glansig curl under lång tid. Curlingröret har genomgått en nano-keramisk beläggning, känns väldigt smidig. Det krullar håret ömt och snabbt med den varma luften i de negativa jonerna. Jämfört med lockigt strykjärn utan luft kan du avsluta i en mjukare hårkvalitet. Produktens grundfärg är mjuk, varm och ren mattvit och accentfärgen är rosa guld.

Hårrätthållare

Nano Airy

Hårrätthållare Det Nano luftiga glattjärnet kombinerar nano-keramiska beläggningsmaterial med innovativ negativ järnteknologi, som snabbt ger håret försiktigt och slätt i rak form. Tack vare magnetsensorn på toppen av locket och kroppen stängs enheten av automatiskt när locket är stängt, vilket är säkert att bära med sig. Den kompakta kroppen med USB-laddningsbar trådlös design är lätt att förvara i handväska och bär, vilket hjälper kvinnor att hålla en elegant frisyr när som helst och var som helst. Det vita och rosa färgerna ger enheten en feminin karaktär.

Matlåda

The Portable

Matlåda Cateringindustrin blomstrar och takeaway har blivit en nödvändighet för moderna människor. Samtidigt har också mycket sopor genererats. Många av de matlådor som används för att hålla mat kan återvinnas, men de plastpåsar som används för att packa måltidslådorna är faktiskt icke återvinningsbara. För att minska användningen av plastpåsar kombineras måltidsboxens och plastens funktioner för att designa nya lunchlådor. Ballådan förvandlar själva delen till ett handtag som är lätt att bära och kan integrera flera måltidslådor, vilket kraftigt minskar användningen av plastpåsar för packning av måltidslådor.

Rakapparat

Alpha Series

Rakapparat Alpha-serien är en kompakt, halvprofessionell rakapparat som kan hantera grundläggande uppgifter för ansiktsvård. Också en produkt som erbjuder hygieniska lösningar med innovativ metod i kombination med vacker estetik. Enkelhet, minimalism och funktionalitet i kombination med enkel användarinteraktion bygger grundläggande i projektet. Glad användarupplevelse är nyckeln. Tips kan enkelt tas av rakapparaten och placeras i lagringsavsnittet. Bryggan är utformad för att ladda rakapparaten och rengöra spetsarna som stöds med UV-ljus inuti lagringssektionen.

Bärbar Enhet Med Flera Funktioner

Along with

Bärbar Enhet Med Flera Funktioner Projektet ger en bärbar upplevelse för utomhusmassan, som huvudsakligen är uppdelad i två delar: huvudkroppen och moduler som kan bytas. Huvudkroppen inkluderar laddnings-, tandborste- och rakningsfunktioner. Inredningen inkluderar tandborste och rakhuvud. Originalet inspiration för produkten kom från människor som älskar att resa och har sitt bagage rörigt eller förlorat, så det bärbara, mångsidiga paketet blev produkten att positionera. Nu gillar många att resa, så bärbara produkter blir valet. Denna produkt överensstämmer med marknadens efterfrågan.