Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kafé

Perception

Kafé Detta lilla varma kafé i trä ligger i hörnet av vägskälet i ett lugnt område. Den centraliserade zonen för öppen förberedelse gör en ren och omfattande upplevelse av baristas prestanda för besökare överallt som barstol eller bordssits på ett kafé. Takobjektet som kallas "Shading tree" börjar från baksidan av beredningszonen, och det täcker kundzonen för att göra hela atmosfären i detta kafé. Det ger en ovanlig rumslig effekt för besökare och blir också ett medium för människor som vill gå vilse i tankar med smaker kaffe.

Projektnamn : Perception, Designers namn : Haejun Jung, Kundens namn : Perception.

Perception Kafé

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.