Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kommersiell Animation

Simplest Happiness

Kommersiell Animation I den kinesiska zodiaken är 2019 svinets år, så Yen C designade det skivade grisen, och det är ett ordspel i "många heta filmer" på kinesiska. De glada karaktärerna är i linje med kanalens bild och med de glada känslorna som kanalen vill ge till sin publik. Videon är en kombination av fyra filmer. Barn som leker kan bäst visa ren lycka och hoppas att publiken får samma känsla att se filmen.

Projektnamn : Simplest Happiness, Designers namn : Yen C Chen, Kundens namn : Fox Movies.

Simplest Happiness Kommersiell Animation

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.