Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Justerbar Bordslampa

Poise

Justerbar Bordslampa Det akrobatiska utseendet på Poise, en bordslampa designad av Robert Dabi från Unform.Studio växlar mellan statisk och dynamisk och en stor eller liten hållning. Beroende på andelen mellan den upplysta ringen och armen som håller den inträffar en korsande eller tangentlinje till cirkeln. När den placeras på en högre hylla kan ringen överhänga hyllan; eller genom att luta ringen kan den beröra en omgivande vägg. Avsikten med denna justerbarhet är att få ägaren kreativt engagerad och leka med ljuskällan i proportion till andra föremål som omger den.

Projektnamn : Poise, Designers namn : Dabi Robert, Kundens namn : unform.

Poise Justerbar Bordslampa

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.