Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ljuskrona

Bridal Veil

Ljuskrona Denna konst - konst föremål med lampor tänd. Rymligt rum med tak av komplex profil, som cumulusmoln. Ljuskronan passar i ett utrymme, som smidigt flyter från ytterväggen till taket. Kristall- och vita emaljblad i samband med elastisk böjning av tunna rör skapar bilden av ett flygande slöja över hela världen. Överflödet av ljusa och gyllene glödande flygande fåglar skapar en känsla av rymlighet och glädje.

Projektnamn : Bridal Veil, Designers namn : Victor A. Syrnev, Kundens namn : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Bridal Veil Ljuskrona

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.