Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Varumärkesidentitet

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Varumärkesidentitet BIA är en symbol för lokala fåglar av Atlanten, som flyger över tankar och drömmar över länder, en pilot av naturen som transporterar människor, minnen, affärer och företag. På SATA kommer BIA alltid att symbolisera föreningen mellan de nio öarna i skärgården i en atlantisk utmaning: ta Azorernas namn till världen och föra världen till Azorerna. BIA - Blue Islands Açor - en återuppfunnen açorfågel, rätlinjig, inspirerad av prototypernas futurism, byggd på sin unika genetiska kod, lika asymmetrisk, distinkt och färgad som de nio öarna på Azorerna.

Projektnamn : SATA | BIA - Blue Islands Açor, Designers namn : SATA Airlines, Kundens namn : SATA Airlines.

SATA | BIA - Blue Islands Açor Varumärkesidentitet

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.