Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Brevöppnare

Memento

Brevöppnare Alla börjar med tacksamhet. En serie brevöppnare som återspeglar yrken: Memento är inte bara en uppsättning verktyg utan också en serie objekt som uttrycker användarens tacksamhet och känslor. Genom produktsemantik och enkla bilder från olika yrken, designen och de unika sätten som varje Memento-bit används, ger användaren olika hjärtliga upplevelser.

Projektnamn : Memento, Designers namn : Bryan Leung, Kundens namn : Bryan Leung.

Memento Brevöppnare

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.