Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Smart Kökskvarn

FinaMill

Smart Kökskvarn FinaMill är en kraftfull kökskvarn med utbytbara och påfyllningsbara kryddbultar. FinaMill är det enkla sättet att höja matlagningen med den djärva smaken av nymalda kryddor. Fyll bara på återanvändbara skida med torkade kryddor eller örter, snäpp en skida på plats och mala den exakta mängden krydda du behöver med ett knapptryck. Byt ut kryddbultar med bara några få klick och fortsätt laga. Det är en kvarn för alla dina kryddor.

Projektnamn : FinaMill, Designers namn : Alex Liu, Kundens namn : Elemex Limited.

FinaMill Smart Kökskvarn

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.