Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Försäljningscenter

Feiliyundi

Försäljningscenter Ett bra designarbete kommer att väcka människors känslor. Designern hoppar ut ur det traditionella minnet och ger en ny upplevelse i den magnifika och futuristiska rymdstrukturen. En uppslukande hall för upplevelse av miljöhänsyn byggs genom en noggrann placering av konstnärliga installationer, tydlig rymdrörelse och dekorativ yta belagd med material och färger. Att vara i den är inte bara en återgång till naturen utan också en gynnsam resa.

Projektnamn : Feiliyundi, Designers namn : Weimo Feng, Kundens namn : MOD.

Feiliyundi Försäljningscenter

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.